Täring veeretas kolme

, muusikasõber
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Würffel- Beats and Bubbles
Würffel- Beats and Bubbles Foto: Kuvatõmmis

Würffel

«Beats & Bubbles»

Würffel

Hinne 3

Würffel on kaks noort muusikut (Tarvi Kull ja Kaspar Kalluste, vastavalt klahvpillidel ja trummidel), kes loovad tausta, millele lisab laulu Rosanna Lints. Eestis tuntakse neid päris hästi ja nüüd on nad valmis saanud esimese kauamängiva. Stiil on peamiselt elektropop, korraks midagi pseudo house’i moodi. Produktsioon on viisakas ja lood kõlavad, justkui nad peaks sobima hästi raadiosse, et sisustada lõunapausi.

Kahjuks on see ka albumi suurim nõrkus – isegi selle stiili kohta on kõla liiga ümar ja ilma teravusteta, nii et söömist muusika ei segaks, aga albumit esmakordselt kuulates midagi otseselt meelde ka ei jää. Süvenemisel tundub, nagu kuulaks Sven Lõhmuse järjekordset üritust saada Eurovisioonile. Mõnel lool on meloodia väga haarav, samas painab ka neid lugusid sama probleem, mis kogu plaati – mõte ei arene edasi ja jääbki fragmendiks, mida korratakse edasi arendamata, kuni see on pähe kulunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles