Kate Winslet ohverdas rolli nimel isikliku hügieeni

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kate Winslet
Kate Winslet Foto: SCANPIX

Näitlejanna Kate Winslet hülgas filmi «A Little Chaos» nimel puhtuse.

Winslet mängib linateoses Versailles' lossi aednikku Sabine De Barrat ja ta tegeles päriselt aiandusega, vahendab Contactmusic.

«Mulle jäi pidevalt ette, kui mustad mu käed olid. Ikka ja jälle avastasin siia või sinna sööbinud mullatükke,» meenutas Winslet kahe kuu pikkust võtteperioodi. «Võin uhkusega öelda, et igal õhtul läksin koju ja kraapisin muda välja, sest see lihtsalt pidi koos selle tegelaskujuga elama.»

Ehkki mustad käed põhjustasid mõningast ebamugavust, nautis Winslet filmi režissööri ja näitleja Alan Rickmaniga töötamist. Winslet ja Rickman kohtusid esimest korda «Sense And Sensibility» võtetel, kui näitlejanna oli kõigest 19-aastane.

«Ma olen nüüd rahulikum ja vähem närvis. Mäletan, et kui ma 19-aastasena esimest korda Alan Rickmani nägin, pidin pikali kukkuma. Ta hääl on nii külluslik ja võimas, et see võib olla üsna aukartustäratav. Alles nüüd olen aru saanud, et ta pole üldsegi hirmutav inimene,» seletas Winslet.

Helen McCrory, Alan Rickman ja Kate Winslet 
Helen McCrory, Alan Rickman ja Kate Winslet Foto: Joel Ryan/AP
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles