Liisi Koikson ja Noorkuu esinevad Rock Cafes

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liisi Koikson.
Liisi Koikson. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Kolmapäeval, 22. septembril annavad Tallinnas klubis Rock Cafe kontserdi Liisi Koikson oma bändiga ja Noorkuu.

Rock Cafe ajaloos on see esimene kord, kui ühel laval annavad koos kontserdi äsja uue loo "Hea" ilmutanud Liisi Koikson oma bändiga ja Noorkuu. Kontserdil saab kuulda mõlema artisti nii vanemaid kui ka uuemaid lugusid.

2006. aastal parimaks Eesti naisartistiks valitud Liisi Koiksonile on see sel hooajal esimene ülesastumine Rock Cafes. Liisi on kaasa teinud paljudes Eesti muusikalides, millest tuntumad "Evita", "Aida", "Helisev muusika", "Georg" ja "Jesus Christ Superstar" ning ilmutanud neli albumit, neist viimane, "Väikeste asjade võlu" ilmus 2007. aastal.

Noorkuu alustas tegevust detsembris 1996 kolmeliikmelise grupina. Suurimatest saavutustest võiks nimetada grand prix’d 1998. aasta Raimond Valgre nimelisel laulukonkursil ja saate "Eesti muusika karikas" võitu 2005. aastal. 2005-2009 andis ansambel kokku üle 500 kontserdi nii Eestis, Lätis, Soomes, Rootsis, Norras, Hispaanias kui USAs. Bändi kuuluvad Rein Kahro (tenor), Ilmar Madison (tenor), Martti Meumers (bariton), Virgo Tulit (bariton) ja Remi Teras (bass).

Rock Café uksed avanevad 22. septembril kell 19.

Piletid on müügil Piletilevi ja Statoili müügipunktides.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles