Eesti kogenuim strippar: Itaalia on meeste mõttes kõige jubedam maa

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kanal 2

Kohtla-Järvelt pärit Julia on tegelenud strippariametiga juba 12 aastat. Kutsehariduse kokaametil omandanud naine kinnitas Kanal 2 saatele «Radar», et tema elu kutsumuseks on just nimelt muusika saatel riietest vabanemine.

36-aastane Julia rääkis, et Itaalia oli esimene koht, kus ta strippariametit proovis. Ta on töötanud ka Soomes, Norras, Prantsusmaal ja Belgias.

«Itaalia oli jube. See on vist kõige... Ei tohiks selliseid asju rääkida. See on kõige jubedam maa! Meeste mõttes. Esiteks näevad nad õudsed välja. See on minu jaoks esimene asi. Tahavad väga palju, aga naist selle eest tänada mitte. See maa mulle eriti ei istu. Meeste mõttes,» tunnistas Julia.

«Meie klubis käivad peamiselt Eesti mehed. Eesti mehed on toredad, nemad mulle meeldivad. Neile ei pea ütlemagi, et tantsu eest võiks olla ka väike kingitus. Nad juba teavad, et tuleks anda jootraha. Nad on ikka kultuursed. Ei ole probleeme, ropendamist ega muud sellist. Need kliendid mulle meeldivad,» ütles ta.

Julia rääkis ka, et hiilgeaegadel polnud Eestis probleemiks teenida 25 000 krooni nädalas. Nüüd nii hästi ei lähe - kui strippar teeb privaattantsu 55 euro eest, siis miks maksta talle, kui prostituudilt saab sama raha eest ka seksi?

Vaata pikemalt Kanal 2 «Radari» videost!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles