Ilu-lounge: tuntud naised paljastavad oma kevadised ilulemmikud

, jumestuskunstnik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cathy Tullkvist
Cathy Tullkvist Foto: Erakogu

Nagu ikka, on kevadel ilumaailmas muutuste aeg ja on aeg ka oma kosmeetikakoti sisu üle vaadata. 

Poeletid on kõiksugu iluvidinaid täis ja orienteeruda on keeruline. Iga päev ilmub mõni imeline toode, mida kiidetakse taevani. Kuldaväärt on info toodete või ilunippide kohta, mis on ära proovitud ja toimivad. Seekord tulevad soovitused naistelt, kes oma ameti tõttu puutuvad palju  kokku iluteemadega. Mis on nende soovitused kevadeks, et ikka särav välja näha?

Getter Jaani. Foto:
Getter Jaani. Foto: Foto: Erakogu
Foto: Tootja foto

GETTER JAANI (laulja)

Yxes ripsmeseerum teeb imesid! Tuleb tõdeda, et alguses olin üpriski skeptiline. Olin kõikidelt palju head kuulnud, aga eks ikka iga

inimene peab ise kõik ära proovima, et näha, kas asi tõesti toimib. Ja toimiski! Kasutasin Yxes seerumit umbes kaks kuud. Kandsin seerumit igal hommikul ja õhtul, ülemistele ja alumistele ripsmetele. Jah, ta on ka pisut kallim, kui ülejäänud seerumid, aga toimib 100 protsenti. Ripsmed on tihedamad, tugevamad, pikemad ja see on esimene ripsmeseerum, mis ei ärritanud minu silmi. 

Olen soovitanud Yxes seerumit kõikidele enda sõpradele ja nüüd soovitan ka teile, kallid inimesed. Siiani, pole veel keegi pidanud pettuma.

Loore Härmat. Foto:
Loore Härmat. Foto: Foto: Jelena Rudi
Foto: Tootja foto

LOORE  HÄRMAT (meigikunstnik)

Sel kevadel tundsin, et pean rohkem tähelepanu pöörama oma silmadele, sest teada ju on, et   säravad silmad on hinge peegliks.

Silmade tundlikkus on paljudel probleemiks ja seetõttu tuleb eriti hoolikalt valida tooteid, millega meiki maha võtta ja ka silmaümbrus kreemid on tark valida just lähtuvalt individuaalsetest sobivusest mitte sõbranna nõuannete järgi.

Tootja foto
Tootja foto Foto: tootja

Minu avastus silmakreemi puhul on meie oma Eesti toodang - Domina Elegans Cell Innovation tõstev silmakreem. Kõige tähtsam minu jaoks oli see, et kreem ei tekitaks allergiat, sest tihtipeale paljude silmakreemidega mul on see juhtunud. Selle kreemiga ärritust ei tekkinud, sest kõik

koostisosad on looduslikud ja lõhnaineid toode ei sisalda. Tulemuseks on niisutatud ja mõnusalt pingul silmaümbruse nahk, mis on aluseks kaunile silmameigile!

Teine lemmik on samuti silmadele, ja see on Jeanne Piaubert  Gelee Cristalline silmameigi eemaldusgeel. Et hommikuks ei oleks ripsmetuši jäänuseid silmadel, siis on ülioluline õhtul silmameik korralikult eemaldada. Selle geelja puhastusvee puhul on väga meeldiv, et silma sattudes ei tekita see kipitust ja silmad ei lähe punaseks, mis kahjuks tugevamate silmameigieemaldajate puhul võib juhtuda. Seda  meigieemaldajat soovitan samuti neile, kel tundlikud silmad.

Cathy Tullkvist. Foto: erakogu
Cathy Tullkvist. Foto: erakogu Foto: Erakogu

CATHY  TULLKVIST (modell)

Kõigepealt olen õppinud salongis töötades, et kõige tähtsam nahahoolduses on naha puhastus ja õige kreemi kasutamine. Kindlasti

Foto: Tootja foto

ei tähenda see seda, et mida kallim kreem, seda parem.

Olen nüüd juba 10 kuud kasutanud Itaalia biotseutilist nahahooldussarja NATINUEL, mis on andnud tagasi minu loomuliku sära ja jume. Samuti käin iga kuu kui vähegi võimalik ka Natinuel mandlihappehooldusel, mis on minu uus lemmik mesoteraapia kõrval. Kuna mesoteraapias kasutatavate ainete hulka kuuluvad aminohapped, koeensümid, vitamiinid, hüaluroonhape,

Foto: Tootja foto

mineraalid ja nukleiinhapped, mida leidub inimkehas ka loomulikul kujul, siis on mesoteraapia kahjutu ega tekita allergiat. Mesoteraapia mõjutab nahka rakkude tasandil ja happehooldus annab imelise lihvi ka väliselt.

Õige nahahooldus on nagu elustiil - teed seda, mis õige ja kasulik. Nii nagu tervislik sportimine ja söömine. Meie välimus peegeldab meie elustiili ja suhtumist iseendasse. Loomulikult on vajalik usaldus oma kosmeetikuga, kes oskab pakkuda õigeid tooteid ja hooldusi just sinu nahatüübile.

Minu kevadine kosmeetika ilulemmik on Glo Minerals blush niisutav huulepulk - loomulikult hele huuletoon sobib igal ajal ja katab minu huulte sinilillaka alatooni mineraalkosmeetikale omaselt täiusliku pigmendiga.

Kairit Tuhkanen. Foto:
Kairit Tuhkanen. Foto: Foto: Erakogu
Foto: Tootja foto

KAIRIT TUHKANEN (meigikunstnik)

Minu selle kevade ilulemmikud on vaieldamatult Biologique Recherce nahahooldustooted (www.femina.ee). Kõik sarja tooted mida

kasutan - meigieemalduspiim, silmameigieemaldaja, toonik P50, seerum ja siidiproteiinidega niisutav pihusti on ülimeeldiva lõhnaga ning koheselt tuntava ja nähtava toimega. Tooted on paraja suurusega pakendites, mida on vajaduse korral ülimugav kaasas kanda. Mulle on oluline ka see, et hind ja kvaliteet on kindlalt paigas ning soetatud tooted kestavad tänu oma kontsentreeritud koostisele lausa kuude kaupa.

Reet Härmat. Foto:
Reet Härmat. Foto: Foto: Erakogu

REET HÄRMAT (Anne & Stiili ilutoimetaja ja Stiilistuudio saatejuht)

Foto: Tootja foto

Üks hea avastus minu kombineeritud naha jaoks on CLARISONIC Mia2  eriti õrn ja efektiivne puhastusseade.

Puhastab nii põhjalikult nahapoorid, et näokreemid-seerumid imenduvad paremini. Vähendab pooride, peenemate kortsukeste ning

kortsude sügavust. Eriliseks teeb selle nunnu roosa näopuhastusharja patenteeritud tehnoloogia - 300 võnget sekundis! Nahapoorid on meigist ja tolmust täielikult puhtaks küüritud, samas ei ärrita ka tundlikku nahatüüpi. Minu naha puhul on see väga tähtis, kuna mul on küll seganahatüüpi nahk, aga samas kerge kuperroosa põsenukkidel. Olles kusagil nädal aega Clarisonicut kasutanud igal õhtul, muutus näonahk selgemaks ja nahaalused vistrikud, mis mind aeg ajalt kummitasid, kadusid jäljetult. Näopuhastusharjake on nüüd minu igapäeva puhastusrutiini tähtis osa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles