Eestlase välja mõeldud telemänguformaat äratab maailmas huvi

Kultuuritoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anti Reinthal
Anti Reinthal Foto: Andres Teiss

Endine draamateatri näitleja Anti Reinthal õppis Londoni rahvuslikus filmi- ja telekoolis (London National Film and Television School) teleproduktsiooni ja -režiid. Lõputööks lõi ta koos Andre Sousaga uue telemängu formaadi.

Mängu pakub maailma Cannes’is toimuval suurimal teleturul MIPTV müügiks suur agentuur Global Agency, viitab ETV meelelahutussaadete toimetuse juht Mart Normet oma Facebooki lehel. «Mäng «The Big Steal» on üks meie formaadinimekirja tugevamaid esindajaid,» ütles märkis Clobal Agency tegevjuht Izzet Pinto portaali Worldscreen andmetel. «The Big Steal» on mäng raha peale, võistlejad peavad strateegilisi võtteid kasutades konkurendid enne auhinnale jõudmist mängust välja suruma.

ETV ei saa seda telemängu näidata, sest auhinnaks on raha, küll aga võiksid selle ekraanile tuua kommertskanalid, märgib Normet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles