Kevadine armuhoroskoop 2015: Skorpion

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Päikesepaiste teeb rõõmsaks ja soojendab südant. Õhus ongi juba tunda kevadet ja … armastust. Tarot.com annab teada, mida tähed selleks kevadeks armastajatele lubavad.

SKORPION

24. oktoober - 22. november

Kui oled suhtes, on see tänavu kevadel eriti tugev. Veenus soosib alates 17. märtsist 11. aprillini püsisuhet ja teeb teid teineteisega eriti rahulolevaks. Teie suhe on harmooniline ja pakub teile palju rõõmu. Kõige imelisem aeg oli tõenäoliselt just märtsi lõpp, mis muutis teie suhte varasemast kindlamaks. 

Aprilli algusest võtab kirg võimust ja sul võib tekkida kiusatus suhteid sassi ajada, kuid samas oled piisavalt motiveeritud, et oma suhet korras hoida ja selle nimel pingutada. Koos saate probleemidest üle.

Püsisuhe toob Skorpionile head meelt ka majandusliku poole pealt, sest ühine rahakott kosub sel kevadel paremini kui tavaliselt. 11. aprilli ja 7. mai vahel võib su elukaaslane saada palgatõusu ning te võite otsustada osta koos midagi suuremat, mis teeb teile mõlemale heameelt. 

Oled vallaline? Parimad päevad romantilisteks kohtumisteks sel kevadel on 24. märts ja 16. mai. Ära lase neid päevi raisku!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles