Kevadine armuhoroskoop 2015: Kaalud

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Päikesepaiste teeb rõõmsaks ja soojendab südant. Õhus ongi juba tunda kevadet ja … armastust. Tarot.com annab teada, mida tähed selleks kevadeks armastajatele lubavad.

KAALUD

24. september - 23. oktoober

Sa ei pruugi teada, kuhu poole su armuelu sel kevadel tüürib, ent ühes oled sa kindel: midagi peab juhtuma. Aprilli alguses on oodata suurt muutust. Kui oled suhtes, võid hakata selle tulevikus tõsiselt kahtlema. 

Tõenäoliselt te isegi armastate teineteist, kuid on mingeid teisi takistavaid asjaolusid, mille tõttu jõuate arusaamisele, et ainult armastusest paraku ei piisa. Kannatlikkuse ja pühendumise korral võib te suhe selle raske aja üle elada, aga võib-olla sa ei tahagi seda enam. Lõpuks tead vaid sina ise, mis on sulle ja su südamele kõige parem.

Vallalistel Kaaludel uue partneri leidmisega raskusi ei tule. Võimalusi selleks on küll ja veel. 11. aprilli ja 7. mai vahel võid kohata kedagi, kes on hoopis teistsugune inimene kui sa ise. Ta võib olla pärit teiselt poolt maakera või siis on tal väga erilised filosoofilised või usulised põhimõtted. See võlub sind! 

22. ja 26. aprill on armastuse poolest eriti õnnelikud päevad. Partner on valmis su elu muutma, kuid nüüd sõltub sinust, kas oled valmis talle oma südame avama. Kas saad sellega hakkama?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles