Telekanal National Geographic näitab dokumentaalsarja allilma telgitagustest

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sari «Kuritegelik äri»
Sari «Kuritegelik äri» Foto: FOX International Channels Estonia

Teaduskanalil National Geographic esilinastub šokeeriv dokumentaalsari allilma liidritest ja nende juhitud kuritegelikest äridest.

Kuueosalise sarja «Kuritegelik äri» (Underworld, Inc.) esimene osa on eetris täna, 6. aprillil kell 21.00.  

Ameerika Ühendriikide võimude hinnangul on nende riigis illegaalse kaubavahetuse suuruseks 625 miljardit dollarit aastas ning see number näitab kuritegeliku tegevuse mastaapsust kõigest ühe riigi piires.

Kanali National Geographic uus dokumentaalseriaal uurib süvitsi seda varjatud maailma, mille brutaalsus ja suurus on jahmatavapanev.  

Seriaali autorid kutsuvad vaatajaid silmitsi seisma kõige ohtlikumate, tapvamate ja hirmuäratavamate allmaailma valitsejatega, keda ei kutsuta ilmaasjata «tänavakuningateks». Süvenedes suurlinnade ajaloosse ja kultuuri, saame teada, miks need piirkonnad on muutunud kõige kohutavamate jõukude koduks.

Kuueosaline dokumentaalsari «Kuritegelik äri» (Underworld, Inc.) on eetris esmaspäeviti kell 21.00 National Geographic kanalil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles