Moedisainer Kaidi Kuur kohtub tulevaste pruutidega

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valge lipsuga kleit. Jana kleit
Valge lipsuga kleit. Jana kleit Foto: Heikki Avent

Sel neljapäeval, 9. aprillil kell 18.00 on toimub Eesti moedisaini showroom’is ZERO pulmateemaline õhtu, kus inspiratsiooni ja nõu jagavad moedisainer Kaidi Kuur koos jumestaja Nele Pandise ja soengumeister Janar Pungariga.

Valge kleit kollaste roosidega.  Sirli kleit. Foto: Mari Pukk
Valge kleit kollaste roosidega.  Sirli kleit. Foto: Mari Pukk Foto: Erakogu
Nude toonis kleit, seljaosas pärlid. Merlini kleit. Foto: Gerry Sulp
Nude toonis kleit, seljaosas pärlid. Merlini kleit. Foto: Gerry Sulp Foto: Erakogu

Unistuste pulm saab alguse heast ettevalmistusest ja üheks tähtsündmuse aluseks iga naise jaoks on just pulmakleidi valik. Mida silmas pidada pulmakleidi valikul ja millised on pulmakleitide trendid, sellest räägibki moedisainer Kaidi Kuur. 

«Päeval, mil kõikide silmad on pruudil, on enesekindlana ja kaunina tundmine midagi, mida iga pruut väärib. Kas pulm on klassikaline või hoopis julgelt eristuv – kogu sündmuse stilistika saab alguse sellest, mis tunde pulmakleit naises tekitab,» räägib Kaidi Kuur.

Moedisainer Kaidi Kuuri värskes kevad-suvi 2015 kollektsioonis on inspiratsiooniks elegantsed kleidid, kust leiab unistuste pulmakleidi nii pruut kui ka pulmakülaline. Kollektsioon koosneb kümnest käsitööna valmistatud unikaalsest kleidist, tikandite ja Kaidi signatuurheegeldustega. Kollektsioonis kasutatud kangad on õhulised, lendlevad ning elegantsed, toonitades naiselikkust ja õrnust.

Lisaks tutvustavad pulmadeks sobivaid jumestustrende Nele Pandis ning soengutrende Janar Pungar. Ühel moeõhtul osalejal on võimalus saada kohapeal pruudilik proovimeik ning sobiv soeng.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles