Riietumissoovitusi liivakellafiguurile

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liivakellafiguur
Liivakellafiguur Foto: osta.ee

Kõikide eelnevate kehatüüpide puhul kirjutasin oma postitustes, et eesmärk on saavutada illusioon liivakella kehatüübist. See on ideaal, mille poole püüeldakse. Seda kehatüüpi igatseb enamik naisi! Nii, et kui liigitud sellesse kehatüüpi, oled õnnega koos, kirjutab osta.ee moeblogi.

Sinu kehatüüpi iseloomustavad volüümikad ning samas mõõdus büst ja puusad, talje on tublisti peenem. Riietuse valikul on eesmärgiks rõhutada sinu oivalist liivakellafiguuri.

https://www.osta.ee/desigual-mantel-uus-m-l-62623749.html
https://www.osta.ee/desigual-mantel-uus-m-l-62623749.html Foto: osta.ee

Sobivad:

• peaaegu kõik

• eest nööbitavad jakid 

• kehasse hoidvad kostüümid

• saledat pihta hästi rõhutavad vööd ning rihmad

• kõik riided, mis toovad naiselikud kurvid esile (rõhuta voolujoonelist, naiselikku lopsakust ja peenikest pihta )

• V-kaelusega sviitrid

• pliiatsseelikud

• korsett-teksad

• pihast ümber ja alt laienevad kleidid

http://www.osta.ee/uus-tallinn-dolls-pliiatsseelik-s-42-pigem-vaiksem-61970187.html
http://www.osta.ee/uus-tallinn-dolls-pliiatsseelik-s-42-pigem-vaiksem-61970187.html Foto: osta.ee

Ei sobi:

• laiad ja lotendavad riided, mis varjavad vöökohta

• lai topp ja puusajoonel istuvad seelikud ja püksid, mis kaotavad ära kauni naiseliku vöökoha

• väga mehelikud jakid

• sirged tuunikad, meeste särgid

• kihiline riietumine

• kehakuju mittejärgivad püksid ja seelikud

Põhiliseks kuldreegliks on keha ja taljet rõhutavate rõivaste kandmine, sest oma keha piirjoonte varjamisega võib kergelt näida tegelikust paksem. Ülaosas võib üldiselt liivakella kehatüübi esindaja kanda kõike. Liibuvad topid toovad kurvid paremini esile. 

Soovi korral võib kanda ka kauneid kehast eemale voogavaid rõivaid, kuid need varjavad figuuri. Hea valik on pikad ja põlvini ulatuvad hõlmikkleidid, läbilõikega rinna all või taljejoonel. 

http://www.osta.ee/ralph-lauren-maxikleit-s-49435552.html
http://www.osta.ee/ralph-lauren-maxikleit-s-49435552.html Foto: osta.ee

Formaalse riietuse puhul, kui on vaja mahendada seksikust, võib kanda puusadeni ulatuvat avatud hõlmadega kostüümjakki või kampsunit muu riietuse peal. Sobivad avarad dekolteed, V–kaelus. 

Alaosas sobivad hästi madala taljega alt kergelt laienevad või sirged püksid, mis näitavad puusa saledamana ja tasakaalustavad kurve. Sobivad põlveni ulatuvad pliiatsseelikud, pikemad laiad seelikud ja maanipikkuses kleidid.

Materjalidest on hea kasutada pehmeid ja langevaid kangaid nagu siid, trikotaaž, kudumid, puuvillane ja linane. Mustritest sobivad enamik, sest alumine ja ülemine kehapool on tasakaalus. Triipe soovitan siiski kasutada ettevaatlikult. Käekottidest on parim keskmise suuruse ja pehme kujuga kott ning vööd on su parimad sõbrad. Vöökohta aitavad rõhutada lisaks vööle nii hõlmiku seos, efektne vööpannal, vöökohani ulatuvad ehted kui muud silmatorkavad detailid. Ehted võiksid olla luksuslikumad.

Rõivastest on parimad keskkohta rõhutavad kleidid, taljes jakid, lihtsa lõikega ning kõrge värvliga püksid ja

seelikud, taljes või vööga mantlid, naiselikud teksad.

Sama kehatüübiga kuulsusi: Tyra Banks, Salma Hayek, Halle Berry, Sarah Jessica Parker, Kelly Brook, Scarlett Johansson

Liivakella kehatüübile heidetakse sageli ette liigset seksikust, isegi kui see ei olnud eesmärk, et seksikalt riietuda. Soovitav on mitte kanda sirge lõikega jakke ja valget meeste triiksärki, aga... Miks mitte rikkuda reegleid kui teed seda teadlikult? Loomulikult ei taha ma ärgitada liivakella oma kumerusi avarate lõigete alla ära peitma, kuid ta võib seda teha hetkel kui tahab oma üdini naiselikust look'ist puhata. Reeglite rikkumine on põnev ja inspireeriv, kuid seda tuleb teha targalt. Minu jaoks on näiteks naine, kes on klassikalises pükskostüümis, valge triiksärk ja kvaliteetne kott andmaks i-le täppi, tunduvalt seksikam kui naine, kellel üll kõike kehavorme rõhutav napp kleidike.

Kui reeglid selged, siis võid julgelt ja targalt reegleid rikkuda!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles