Le Grande Spektaakel avab reedel taas lavakardinad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaatemäng «Le Grande Spektaakel» Deja Vu laval
Vaatemäng «Le Grande Spektaakel» Deja Vu laval Foto: Deja Vu

Sel reedel, 20.märtsil ootab Lounge Deja Vu kõiki enda teatrisaali, mil teist korda toimub Le Grande Spektaakel ehk Suur Vaatemäng. See on suursündmus, milles põimuvad temaatiline peoõhtu ja vaatemäng, kus lavaline etendus ja muusika täiendavad teineteist, viies sind teise dimensiooni!

Le Grande Spektaakel on pidu, mis läbi suursuguste lavakaunistuste, lounge'i dekoratsioonide ning näitlejatega tekitab Deja Vu'sse täiesti ainulaadse atmosfääri. Läbi Kogu öö avanevad spetsiaalselt selleks peoks lava ette pandud lavakardinad, mis avavad aeg-ajalt vaate selle õhtu suure Spektaakli imelisse maailma.

Kui eelmisel Le Grande Spektaakel peol sattusid lounge'i külastajad 19.sajandi aadlipreili buduaari, siis seekord ootab ees midagi hoopis teistsugust ning seda kõike saab nautida juba sel reedel, 20.märtsil, tulles Lounge Deja Vu maagilisele peole!

Üheöine Spektaakel on vaatemäng, mis toimub Lounge Deja Vu peoõhtu atmosfääris ja tõmbab aina uuesti tähelepanu endale. Maitsvate Hõbe Vodka üheöiste erikokteilide ja vaatemängu põimudes viib Le Grande Spektaakel külalised teise dimensiooni! Iga etteaste on täiesti ainulaadne öine meelelahtus, mis toob teatraalsuse ja erilise atmosfääri Lounge Deja Vu'sse.

Le Grande Spektaakel on uus üritustesari, mis toob lava-show koos akrobaatide, tantsijate, diivade, lauljate ja palju muuga Lounge Deja Vu'sse! 

Üritus Facebookis.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles