Jeremy Clarkson juhib juba mais külalisena saadet «Have I Got News For You»

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jeremy Clarkson
Jeremy Clarkson Foto: SCANPIX

Autosaatest «Top Gear» tagandatud saatejuht Jeremy Clarkson peaks juba mais BBCs tagasi olema, kuna ta siis on külalissaatejuht menukas satiirisarjas «Have I Got News For You».

BBC on käimas siseuurimine, mis juhtus Jeremy Clarksoni ja ühe «Top Geari» produtsendi vahel, edastab The Telegraph.  

Produktsioonifirma Hat Trick, mis teeb saadet «Have I Got News For You», esindaja Jimmy Mulville sõnas, et Clarkson on suurepärane saatejuht.

Mulville viskas nalja, et kui Jeremy Clarkson lõi «Top Geari» ühte produtsenti, siis äkki saab satiirisaate produtsent võimaluse lüüa Clarksonit.

BBC kõrvaldas Clarksoni töölt pärast seda kui saatejuht lõi «Top Geari» produtsenti Oisin Tymonit söögist tingitud põhjusel.

Clarksoni leping BBCga lõppeb märtsi lõpul ning ei ole teada, kas seda pikendatakse.

Briti meedias liiguvad jutud, et Clarkson plaanib vabatahtlikult BBCst lahkuda ning minna telekanalisse ITV.

Clarkson ja ta kaks kaassaatejuhti, James May ja Richard Hammond peaksid esinema Norras 27. – 28. märtsil neljas live-show`s. Lisaks Clarksonile lõppevad märtsi lõpul BBCga lepingud ka Mayl ja Hammondil.

Paljud on veendunud, et kui «Top Geari» tahetakse edasi teha ilma Clarksonita või siis teiste saatejuhtidega, siis see enam nii populaarne ei oleks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles