Endine Stig: «Top Gear» ei vaja Jeremy Clarksonit

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saates «Top Gear» Stigi kehastanud Ben Collins
Saates «Top Gear» Stigi kehastanud Ben Collins Foto: SCANPIX

Briti menukas autosaates «Top Gear» tumma testsõitjat Stigi kehastanud Ben Collinsi arvates saaks saade hästi hakkama ka Jeremy Clarksonita.

Collins osales «Top Gearis» kaheksa hooaega, edastab Mirror.

««Top Gear» on maailma üks menukamaid saateid ning Jeremyl on selles suur roll, kuna ta on isiksus. Ta on vastupandamatult jõuline ning saate fännid armastavad teda, kuid nüüd on aeg edasi areneda,» lausus Collins.

Collins tõi näiteks Briti niiöelda kaubamärgiks kujunenud James Bondi, kes on muutunud vastavalt ajastule ja ajaga kogu aeg kaasas käinud.

«Maailm muutub ja kõik areneb. Ma ei arva, et kõik peaks jääma ühe inimese külge ankrusse. Ma olin saates kaheksa aastat ja teadsin, millal on õige aeg lahkuda,» nentis endine testsõitja.

Collins paljastas oma elulooraamatus, et ta oli pikka aega salapärane Stig. Sarja tootev BBC lõpetas pärast paljastust temaga töölepingu, kuna tegelane Stig pidi saate käsikirja järgi jääma saladuseks.

«Kas Jeremy toetas mind siis? Ei ja ma ei ole pärast seda enam temaga rääkinud,» lisas Collins.

BBC vallandas Jeremy Clarksoni ajutiselt pärast seda kui saatejuhil tekkis ühe produtsendiga tüli ning ta läks talle kallale.

Clarksonit tuntakse nii kaamera ees kui taga üsna otsekohestest ütlemistest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles