Ojuland kaalus pikalt saates «Tantsud tähtedega» osalemist

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristiina Ojuland
Kristiina Ojuland Foto: Marianne Loorents / SL Õhtuleht

Eesti parlamendi asespiiker Kristiina Ojuland kaalus kuu aega, enne kui ütles «jah»-sõna, osalemaks saates «Tantsud tähtedega».

Ojulandi sõnul pidas ta isegi oma isaga selles küsimuses nõu ning joonistas plussid ja miinused paberile, kirjutab Kroonika.

«Kaalusin seda pikalt ja pidasin isegi oma isaga nõu. Ta ütles loomulikult, et eks ma pean ise otsustama, tema minu eest sellist otsust teha ei saa,» sõnas Ojuland.

Ojuland jätkas, et ta võttis tõsimeeli ka tüki paberit, mille tegi pikuti pooleks ning ühele poolele kirjutas plussid ja teisele miinused.

«Plusside pool kaalus miinused üles, sest lõpuks on ju tegemist väga positiivse saatega. Kõik, see, mis on seotud heategevusliku küljega, kaalus üles pooled miinused,» nentis Ojuland.

Asespiikri kinnitusel sai saate heategevuslik külg lõpuks otsustavaks.

«Mul ei ole kunagi varem elus olnud sellist võimalust osaleda niisugust mastaapi heategevuses. Tegin õigesti ja loodan, et ei pea kahetsema,» selgitas Ojuland

Vaata Ojulandi tantsimist siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles