Meisterlik klišee

, muusikasõber
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kid Rock- First Kiss
Kid Rock- First Kiss Foto: Kuvatõmmis

Kid Rock

First Kiss

Warner Bros.

Hinne 2

Kid Rocki on eestlasel pisut raske mõista, sest kõik asjad, millest ta laulab, on toimumas kuskil kaugel USAs, ja hullemgi veel, lõunaosariikides. Paradoks – tegelikult on mees pärit Michiganist, mis on USA mõistes viimane asustatud ala põhjas, enne kui algab kõle ja inimtühi Kanada, kus üldiselt elavad ainult põdrad ja hokimängijad.

Karjääri alguses kõlas ta oma päritolule kohasemalt ja, alustanud räpparina, liikus ta hiljem rap/rock’i žanrisse. Vaatamata heale läbimüügile ta mingil hetkel lõpetas räppimise ning selle asemel asus tallama country-rock’i radu. Nii ongi, et «First Kiss» kõlab, nagu selle oleks teinud mees, kes on elanud terve oma elu kuskil Texases, joonud iga õhtu verandal koos oma isaga (ja nüüd pojaga) paar õlut, lasknud tühjade purkide pihta püssist märki ja kirunud neid pagana hipstereid, kes igale poole oma kitsaste teksastega ronivad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles