Staaride imelikke söömisharjumusi

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Megan Fox.
Megan Fox. Foto: MARIO ANZUONI/REUTERS

Nii mõnelgi kuulsusel on ja on olnud vägagi kummalised toitumisharjumused. On lausa väidetud, et need harjumused lasevad neil hoida vaimu virge ja mõistuse selge. Vaadake, kas olete nõus.

  • Nicholas Cage peab oluliseks, et sellel, mis on tema taldrikul, on olnud väärikas seksuaalelu. Ta usub kindlalt, et väärikas seksuaalelu on nii kaladel kui lindudel, aga kindlasti puudub see sigadel ja sellepärast ta sealiha ei söögi, vahendab Teazy.ee.
  • Ärimagnaat Howard Hughes nõudis oma teenijatelt, et tema söögiriistad oleksid mähitud paberisse, mis omakorda oleks kinnitatud tsellofaanteibiga. Järgmist paberit oli vaja selleks, et kaitsta esimest paberit. Tema puhul on räägitud ka bakterifoobiast.
  • Renee Zellweger närib päev läbi jääkuubikuid. See pidi tekitama täiskõhutunde.
  • Mark Zuckerberg väitis 2011. aastal, et tema sööb ainult selle looma liha, kelle ta on ise tapnud. Nii olevat võimalik olla tänulik sellele, kes on oma elu jätnud sinu toidulaua nimel.
  • Endine UFC raskekaalu tšempion Lyoto Machida joob hommikuti oma uriini. Ta sai selle harjumuse oma isalt ning nimetab seda looduslikuks meditsiiniks.
  • Steve Jobsil oli komme süüa nädalaid kas ainult porgandeid või näiteks õunu. Tänu porgandi hulgimanustamisele hakkas tema nahk ka oranžikamaks muutuma. Jobs uskus, et selline rangelt piiritletud vegan-dieet aitas tal olla ilma igasuguste kehalõhnadeta ja sellepärast käis ta vannis ainult korra nädalas.
  • Kirjanik Stephen King sööb alati enne kirjutama asumist lõigu juustukooki. Samuti keeldub ta söömast kõike, mis on libe või limane. Ta on ka öelnud, et ei ole midagi jubedamat ja vastikumat sellest, kui elus auster kurgust alla libiseb.
  • Henry Ford armastas toituda oma aias leiduvast …rohust. Ta mõtles oma kehast kui auto sisepõlemismootorist, mis lihtsalt vajab kütust, et töötada.  Tänu sellele ei käinud ta kunagi ka toidupoes, vaid suundus oma aeda.
  • Hugh Hefner võib küll oma jänkukesed välja sööma viia, kuid sööb ta ainult seda, mis on valmistatud tema enda koka poolt. Restorani õhtusöökide tarvis saadab ta restorani oma häärberis eelnevalt valmistatud toidu.
  • Charles Darwin maiustas pea kõigi loomadega, keda ta avastas. Näiteks olid tema toidulaul   iguaanid, vöölased, nanduud, hiiglaslikud kilpkonnad ja öökullid. Cambridge ülikoolis ühines ta gurmaanide klubiga, mille liikmetel oli eesmärgiks süüa niipalju haruldasi loomi kui võimalik.
  • Black Eyed Peasi laulja Fergie, Megan Fox ja ka Cindy Crawford on rääkinud, et neil on tavaks manustada päeva jooksul umbes kaks teelusika täit orgaanilist õunasiidriäädikat. Pidi mõjuma kõhule hästi.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles