Vallalised, tähelepanu: Tallinna lähistel asub tiirutama kohtingubuss

Tallinncity.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Firma Ecolines liinibussid.
Firma Ecolines liinibussid. Foto: Ecolines

Tallinna lähistel sõidab 20. märtsil ringi Ecolines kiirkohtingubuss, kus osalejad saavad kiirkohtingu reeglite kohaselt üksteisega tutvuda lõbusal paaritunnisel bussisõiduteekonnal.

«Iga kiirkohting kestab täpselt neli minutit, mille jooksul on mõlemal paarilisel võimalus end tutvustada ja küsida kõiki huvipakkuvaid küsimusi. Kindlasti ei tasu karta, et millestki pole rääkida. Nimelt oleme ette valmistanud ka abistavad lisaküsimused,» sõnas ürituse õhtujuht, tuntud koomik ja Comedy Estonia kaasasutaja Louis Zezeran.

Just Louis Zezerani esituses toimub ürituse raames ka temaatiline stand-up comedy šõu. Zezerani sõnul ootab ta üritust huviga, kuna ka tema jaoks on tegemist esmakordse taolise üritusega. «Kohtinguürituse eesmärgiks on saada nii nalja kui ka uusi tutvusi ning karta ei ole mitte midagi. Speed-date’i ja stand-up’i kombineerides saabki ainult midagi eriti põnevat välja tulla, eriti kui see toimub veel tagatipuks ootamatus keskkonnas - bussis,» on mees veendunud.

Eestis esmakordselt toimuv üritus on mujal maailmas ennast tõestanud, näiteks korraldatakse kiirkohtingu üritusi Londoni bussides. Kuid lisaks bussidele on kiirohtinguid korraldatud ka lennukis, mis sai kõige kõrgemal korraldatud speed-dating üritusena ka Guinnessi rekordite raamatusse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles