Karm juhtum Norras: mees vägistas kahekuuse imiku

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Norras anti kohtu alla mees, kes vägistas oma kahekuuse poja ja pani sellest video internetti pedofiilide leheküljele.

Prokuröride sõnul on tegemist läbi Norra kohtuajaloo kõige raskema lapse ärakasutamise juhtumiga, edastab The Local.

32-aastase mehe advokaadi kinnitusel tunnistas ta klient kõik üles.

Politsei jõudis pedofiilide jälile möödunud aastal pärast seda kui ühelt pedofiilias kahtlustatavalt leiti lasteahistamisvideoid.

«Me ei teadnud, kes see laps oli, kuid video taustal oli kuulda norrakeelset raadio- või telesaadet,» selgitas kohtunik Kristin Røhne.

Politsei sai kahekusse imiku vägistamisvideo jälile pedofiilias 2009. aastal süüdi mõistetud 34-aastase mehe abil. See mees jagas internetis lasteahistamisvideoid.

32-aastane norralane oli kohtu all koos 34-aastase mehega, kellele ta oma vägistamisvideo saatis.  Lisaks olid laste ahistamises süüdistanuna kohtu ees 27-aastane mees ning kaks naist, kelle vanus on 27 ja 43 eluaastat.

Kohtu alla antuid süüdistati pedofiilias ning oma laste filmimises seksuaalsetel eesmärkidel.

«Nüüd ilmnenud juhtumid on läbi Norra õigusmõistmise ajaloo ühed karmimad, kuna ohvrid on väga noored,» nentis Røhne.

Süüdistuste kohaselt filmis 43-aastane naine oma kahte last, kes on 13- ja 10-aastane, seksuaalaktis ja ta mõisteti süüdi.

32-aastane mees mõisteti oma lapse vägistamises süüdi ning ülejäänud kolm kohtualust mõisteti kahekuuse imiku vägistamisele kaasa aitamises süüdi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles