Embassy of Fashion moestuudio esitleb oma imelist kollektsiooni Kuressaares

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
28.märtsil esitlevad Embassy of  Fashion moesaadikud Meedla Koja ruumides oma uusi kollektsioone.
28.märtsil esitlevad Embassy of Fashion moesaadikud Meedla Koja ruumides oma uusi kollektsioone. Foto: Tanel Veenre

Embassy of Fashion moestuudio esitleb kollektsiooni Kuressaares, Meedla Kojas.

28.märtsil esitlevad Embassy of  Fashion moesaadikud Meedla Koja ruumides oma uusi kollektsioone. Kaunite kleitide kõrval ütlevad oma sõna sekka Tanel Veenre Jewellery ehted.

Foto: Tiit Mõtus

Lisaks silmailule on külalistel võimalik Tuuli Ranna ja Kusti Lemba muusika taustal nautida ka mitmekäigulist õhtusööki.

Pärast moeetendust on avatud pop-up butiik, kus soovijatel avaneb võimalus esitletud rõiva- ja ehtekollektsiooniga lähemalt tutvuda ning endale meelepärane ese soetada.

Foto: Tiit Mõtus

Kahel viimasel aastal on Arensburgi Lounge Muusas ning Päikeseterrassil  toimunud mitme kodumaise moebrändi ning disaineri show'd, mida saadavad lisaks elav muusika ja maitsenaudingud. Seekord on sündmus suure publiku huvi tõttu kolitud Arensburgi Meedla Kotta.

Arensburgi Meedla Koda Kuressaare vanalinna peatänaval on tunnistatud ajalooliseks kultuurimälestiseks. Hilisklassitsistliku fassaadiga aadlielamu ehitati Meedla mõisnike Pollide linnaelamuks 19. sajandi lõpus. Ajaloolises hoones asuvad tänapäevased peosaalid, konverentsiruumid ja 24 kohaga külalistemaja. Kokku on majas neli saali - Suur Lühtrisaal, Väike Lühtrisaal, Varakamber ja Võlvisaal - mis suudavad mahutada kuni 120 inimest. Ajaloolise hõnguga ruumid on ideaalseks paigaks pulmadeks, pidulikeks õhtusöökideks ja või seminarideks-konverentsideks, eristudes oma stiiliga teistest seminariruumidest Saaremaal.

Foto: Jelena Rudi

Embassy of Fashion moemaja loodi 2009. aastal ja koondab enda alla kolm  moekunstnikku: Riina Põldroos., Aldo Järvsoo ja Ketlin Bachmann.

Embassy of Fashioni kõik kolm disainerit on pälvinud oma loomingu eest Eesti kõrgeima moeauhinna Kuldnõel ning nende moeetendused on alati leidnud laialdast kajastust kohalikus ja välismaises pressis. Moemajas valmisid ka selle aasta paljud presidendi vastuvõtu komplektid.

Foto: Jelena Rudi

Embassy of Fashion disainerite Riina Põldroosi, Aldo Järvsoo ja Ketlin Bachmanni Kuressaares esitletavad kollektsioonid on elegantsed, õhulised ja salapärased.

Rõhku on pandud pilkuköitvale materjali- ja vormimängule ning  pidulikud ainueksemplarid on kõik valminud käsitööna. Kollektsiooni iseloomustavad nii maagiliselt kevadiselt helkivad materjalid kui voogavad kangad, siid, samet, pits, pärlid.

Sümbioos moest, heast toidust ja muusikast Arensburgi Meedla Kojas laupäeval, 28. märtsil algusega kell 20.00.

Musiteerivad Tuuli Rand ja Kusti Lemba.

Lisaks hõrkudele roogadele ergutab maitsemeeli Freixenet Cava.

Foto: Tanel Veenre autoriraamat

Ehted Tanel Veene Jewellery.

Meigi modellidele teeb GloMinerals.

Soengud Evelin Mitt ja Lembi Kaal (Ilusalong LeLii).

Pildistab Lauri Saluveer.

Sündmust aitab korraldada Stiilikanal.

Kolmekäigulise õhtusöögi, show ja kontserdi pilet  39 eur (sisaldab tervitus-vahuveini).

Info ja broneerimine: tel 4524707

Piletid müügil Lounge Muusas

Arensburg Meedla Koda: Lossi 6 Kuressaare

www.arensburg.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles