Galerii: Lounge Deja Vu suurim ja lõbusaim pidu sai aastaseks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud Reedel, 13.veebruaril oli linna kuumim pidu Lounge Deja Vu's, sest pidudesari, mis toob ka külma talveõhtusse suviselt kuumi tuuli, sai 1-aastaseks.

Reedel toimus Deja Vu Goes to RIO suur sünnipäevapidu, kus said kokku kõik suvearmastajad ning peonautlejad! Bacardi jahutavad Mojitod olid läbi öö populaarsed ja lausa vajalikud, sest laval astusid üles esinejad otse Brasiiliast, kes muutsid peo olustiku väljakannatamatult kuumaks.
 

Meeleolukas pidu kestis varaste hommikutundideni, pakatades tantsuhimust, lõbujanust ning vapustavast meelelahutusest.

Sünnipäeva puhul olid kohal kaunimad tantsijad Brasiilast inspireerutud kostüümides, kelle siredad sääred tõstsid peol temperatuuri lakke! Kaunid diivad pidutsesid läbi kogu öö parimate trummirütmide saatel, sest Sünnipäeva puhul olid võimsa show'ga kohal Reigo Ahven ning François Archanjo otse Brasiiliast! 

Meeleolu oli sünnipäevapeol ülevoolav, kui meeletu lavashow saatel lõbusalt aega veedeti ja lõbutseti, nautides show kõrvale sünnipäevale kohaselt meeletul hulgal lõunamaade lemmikkokteili - Bacardi Mojitot, mis joovastustunnet veelgi kergitas.

 

Deja Vu Goes to RIO on Üritustesari, mis kord kuus muudab Lounge Deja Vu väikeseks ja kuumaks Rio de Janeiro ööklubiks! Deja Vu Goes to RIO on lounge'i kõige populaarsem, suurem ja lõbusam lõunamaine üritustesari, mis toob alati kohale võimsad esinejad ning rohkelt kaunist lõbujanulist rahvast. Õige lõunamaine pidu ei möödu kunagi ilma õige napsuta ning selle eest hoolitsesid kohapeal kaunid Bacardi neiud, kes vürtsitasid pidu maitsvate kokteilidega, mis andsid peole õige hoo sisse!

Juba sel reedel ootab Lounge Deja Vu's uhiuus pidu Le Grande Spektaakel, mis  toob uskumatu lavashow koos akrobaatide, tantsijate, diivade, lauljate ja palju muuga Lounge Deja Vu'sse! Info siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles