Superstaarisaate juhil Karl-Erik Taukaril on lemmik olemas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Eesti otsib superstaari» esimene saade
«Eesti otsib superstaari» esimene saade Foto: TV3

Täna õhtul TV3s alustava suurshow «Eesti otsib superstaari» juht Karl-Erik Taukar kinnitab, et eelvoorudes näeb palju andekaid noori, kelle seas on ka tema lemmik.

Staarisaate eelmisel hooajal ise suurepäraselt osalenud ja nüüd saatejuhi rolli astuv Karl-Erik Taukar tunnistab „Seitsmestele uudistele,» et tal on tõepoolest oma lemmik tekkinud. «Üks tütarlaps, kes laulis enda kirjutatud loo ja mängis kitarri, mõjus väga hästi,» märgib ta.

Taukari sõnul on värvikaid lauljad palju ning tema roll saatejuhina on neid kõiki pingelisel hetkel toetada: «Annan nõu, kuulan ära ja olen kohati sama närvis kui lauljad.» Saatejuht kinnitab, et tegelikult on «Eesti otsib superstaari» erakordselt tore ettevõtmine seepärast, et ka need, kes ei võida, saavad hindamatu esinemiskogemuse ja lauljateele tuule tiibadesse.

«Eesti otsib superstaari» kuues hooaeg alustab Tartu eelvooruga, kus edasipääsu kinnitavaid kollaseid kaarte  hakkavad jagama Tanel Padar, Chalice, Rein Rannap ja Maarja.

Kõik saate fännid, kes asuvad hetkel välismaal või kellel pole telekat, saavad superstaariotsingutele kaasa elada interneti vahendusel: www.tv3.ee/live

«Eesti otsib superstaari» on TV3s täna kell 19.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles