Galerii: hullud trikitajad kogunesid Ülemistel!

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
“Ülemiste freestyle 2010”.
“Ülemiste freestyle 2010”. Foto: Tõnu Kruusimäe

Pühapäeval toimus Tallinna Ülemiste keskuse parklas kuuendat korda Eesti närvekõditavaim downhill-võistlus, millel puudusid igasugused reeglid.

Korraldajate teatel on “Ülemiste freestyle” ainulaadne noorte ekstremistide võistlus, kus ühendatud nii downhill'i kui street-võistluste elemendid. Ainulaadseks teeb võistluse see, et ei tehta vahet, kas sul on bmx või krossiratas, kas oled trikitaja või krossisõitja - rada on kõigile üks ja tingimused samad. Selliste reeglite ehk ilma reegliteta samalaadset võistlust lähikonnast teada ei ole.

Üritusel oli ohtralt show-momente ja toimusid nii uisu ja ratta kõrgus- ning show-hüpped poroloonikasti kui eriti hull võistlus, milles võtsid omavahel kaugushüppes mõõtu auto, ratas ja rulluisk.

Korraldajate teatel võitis viimase võistluse auto ratta ja rulluisu ees.

Kõrgushüppes lendas BMX-rattaga rohkem kui 5 meetri kõrgusele ja võitis sellega võistluse Andreas Lainevool, kes võidutses ka rattakrossis.

Rulatajate võistlusel oli parim Toomas Seppänen ja rulluisutajate seas võttis võidu Tõnis Paalme.

Peale selle tehti trikke ATV-l, tsiklitel ja kohal oli drifti-auto.

Vaata, kuidas möödus pühapäeval eriti hull ekstreemspordiüritus Tallinna Ülemiste keskuse parklas!
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles