Galerii: Mosaici sügishooaega iseloomustab vintage-meeleolu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sügisene meestemood hindab kvaliteetset klassikat. Mosaici sügishooaega iseloomustab näiteks vintage-meeleolu.

Meeste sügismoe üks olulisi omadusi on oskus sobituda olemasolevasse garderoobi ning tuua sinna täpselt vajalik kogus trendikust.

Uuel hooajal tasuks meestel varuda endale hästiistuv kaherealise pintsakuga ülikond, vabamaks olemiseks aga kootud pintsak, kardigan, palmikutega kudum ning teksasärk.


MOSAIC

Sügishooaega iseloomustavad vintage-meeleolu ning erinevad halli toonid, millele annavad särtsu elektrisinine, säravpunane ja violetne.

Hooaja lemmiktooted on peeneruuduline ülikond, lühema joonega minimalistlik pintsak ning traditsiooniline palmikutega kudum.

 
Vintage väljendub Mosaici kollektsioonis kulutatud ilmega kangastes, käsitöölikes töötlustes ning traditsioonilistes ruudu- ja rombimustrites.

Maailmamoes on üha suuremat populaarsust kogumas rõivad, mis on disainitud kestma rohkem kui hooaeg või paar. Ajas vastupidavaks saavad rõivad eeskätt läbi innovaatiliste kangatöötluste.

Mugavat kardigani saab kihiliselt kanda nii pintsaku all kui selle asemel lipsu ja särgiga, miks mitte ka T-särgiga.

 
Sügisesed ülikonnad on tumedad ning kergelt läikleva pinnaga, mille värvigammat elavdavad särk ja lips. Väga šikilt mõjub kolmeosaline ülikond, mida on moodne kanda monokroomses gammas päevasärgi ja lipsuga.

Vaata galeriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles