Galerii: Montoni sügiskollektsioon armastab moekat kosmopoliiti

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tänavune sügismood on inspireeritud maailma moepealinnadest.  Montoni sügiskollektsioon armastab näiteks moekat kosmopoliiti, kus põhisõnumiks on nüüdisaegsete elementide ja materjalide ühildamine ajatu klassikaga.

Sügismood on inspireeritud maailma moepealinnadest, militaarstiilist  ja erinevatest ajastutest – moepildile pääsevad nii 50ndad, 60ndad kui 70ndad. Värvidest teevad ilma metalsed hallid ja mustad, klassikaline beež, elektrisinine ning kärtsroosa.

MONTON

Montoni sügiskollektsioon armastab moekat kosmopoliiti, tuues temani kuumimad trendid nii Londonist, Milaanost kui New Yorgist – ikka selleks, et olla üks teravamaid pliiatseid karbis! Hooaja põhisõnumiks on tänapäevaste elementide ja materjalide ühildamine ajatu klassikaga.

 Montoni disainerid on laenanud elemente nii 50- ja 60-ndatest, militaarstiilist, klassikast kui Inglise maamõisa unelmast.

Nii on Montoni kollektsioonis tagasi 1950ndate liivakella siluett, mida disainerid soovitavad rõhutada väikeste glamuursete detailidega. Iseenda eest räägivad 60ndate lihtsad vormid ja vähesed värvid ning 70ndatest pärit kõrgema värvliga alt laienevad püksid.

Maamõisa stiil toob kollektsiooni aegumatud ruudud, lisaks ratsapüksid ja karusnahksed detailid. Militaarstiil lisab oma nägemuse nii Napoleoni jakist kui Esimese maailmasõja aegsetest vormidest.

Kiika Montoni moegaleriid!


 
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles