Koeru korraldab taas holaöö

Inna Grünfeldt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elmar Sats.
Elmar Sats. Foto: Tairo Lutter / Virumaa Teataja

Koerus kultuurimajas on 20. novembril tulemas kümnes autorilaulu festival “Koeru holaöö”. Õhtune mammutkontsert pealkirjaga “Loojaks loodud!” algab kell 19 ja esinejate nimekiri on veel avatud.

Holaöö korraldaja Thea Kristali sõnul on kindlate tulijate seas Rohke Debelak ja Margo Mitt. “Nad võtavad õhtut juhtida ning otse loomulikult ka laulavad meile - bändinimi teadagi Minu
Isa Oli Ausus Ise,” ütles Kristal.

Kuulda saab Tõnu Timmi ja Ilona Aasveret, Sakarias Leppikut ja Urmas Nagelit, Tiit Borni, Valdo Randperet, Elmar Satsi ja Marge Tombachi, Heilo Aadlat, Kaupo Torimit, Lauri Lugu ja teisi. Tõenäoliste tulijate hulgas on Anne Adams, Aapo Ilves, Orelipoiss Jaan Pehk jt.
Päevast noortekontserdi osa juhib Contra, kes õhtul võtab ka laulu üles.

“Tegelikult võiks seekordset üritust ka hola ööpäevaks nimetada, sest päeval kell 14 saab toimuma noorte - või siis ka vanemate, kuid tundmatumate - muusikute-autorite kontsert,” ütles Kristal.

Tegijatel on palve muusikasõpradele ja muusikutele anda endast või oma andekatest loovsõpradest neile märku, et teataks neid kutsuda holaööle esinema. “Miks ei võiks meil esmakordselt näiteks ka mõni andekas vene laulik esineda,” andis korraldaja suunava vihje. “Päevase kontserdi publiku lemmikud pääsevad õhtul lavale ning me lööme nad pidulikult, ent õrnalt “proffideks”,” lubas Kristal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles