Savisaar: ma pole naiste lantimisega kunagi tegelnud

Tallinncity.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Savisaar koos Sofja Derjuginaga.
Edgar Savisaar koos Sofja Derjuginaga. Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht

Tallinna linnapea Edgar Savisaar vahendab aeg- ajalt ikka oma tegemisi sotsiaalvõrgustikus Facebook. Kui muidu jutustab meer näiteks võitlusest opositsiooniga Tallinna linnavolikogus või oma kohviku avamisest, muljetab ta ka ühest hiljutisest teatrielamusest.

«Käisin koos Kadriga Linnateatri lavastust «Lantimiskunstnikud» vaatamas,» muljetab meer sotsiaalvõrgustikus. «Üldse oli palju tublisid keskerakondlasi, nägin saalis näiteks perekond Kallosid, Aini Härmi ja mitmeid teisi,» vahendab ta.

«Mulle räägiti, et laval oli ka üks poiss, kes mõnikord parodeerivat Savisaart. Ma ei tea kas see on nii, aga ta jättis mulle sümpaatse mulje,» kiitis Savisaar. «Näidendi teema ise on täitsa aktuaalne, saalis oli ohtralt noorte tüdrukute kihistamist kuulda. Küllap nad leidsid nii äratundmist kui said uusi kogemusi. Etendus oli tempokas, und peale ei tulnud. Mulle oli eriti huvitav, sest pole naiste lantimisega kunagi tegelenud. Sain nüüd ka teada, kuidas see käib.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles