Karl Madis: kuskil mujal mul lapsi pole - võin selle peale mürki võtta!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karl Madis
Karl Madis Foto: Kanal 2

Laulja Karl Madis, kellel on neli last kolmest abielust, avas Kanal 2 saates «Avameelselt peresaladustest» lastega suhtlemise probleemi isa vaatevinklist vaadatuna. 

Kõige hullem olevat laulja arvates see, kui sa ei saa aus olla.

«Näiteks saad oma lapsega kuskil kokku ja pärast lähed ütled, et sa said oma lapsega kokku ja sellest tuleb suur tüli,» ütles Madis. «See, et sa kellegi väga lähedasega kokku tahad saada, ei tohiks kellelegi keelatud olla.»

Uut suhet luues võib juhtuda, et elukaaslane tahab, et ta oleks see ainuke ja minevikku ei tuleks kaasa.

«Aga see on ju kaasas. Sa ei saa seda enam muuta ja sa tahad olla ikka hea isa kõigile lastele. Mitte ainult viimasele, vaid kõigile,» arvas Madis.

Mõnikord võib pärast lahutusprobleeme tunduda lihtsam lapsega mitte suhelda. Siis tasub mõelda, et lapse ja vanema vaheline armastus ja side on eriline ja kordumatu.

«Tütar oli väga õnnelik, tütar tahtis kohe näha teda,» meenutas Madis seda, kui sündis tema viimane laps. «Ma arvan, et pojad lihtsalt leppisid sellega. Üks rohkem, teine vähem. Ma arvan, et kellelgi pole keelatud siin maa peal elada ja kellelgi pole õigust öelda, et laps ei ole oodatud.»

Laulja on veendunud, et tema minevik ei peida endas lastega seotud saladusi.

«Üks asi on sada protsenti kindel - kuskil mujal mul lapsi ei ole. Selle peale võin mürki võtta. Mul ei ole olnud suhteid, kus üldse võiks tekkida sellist olukorda,» rõhutas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles