Ameerika jalgpallur sai mängu ajal Twitteri kasutamise eest kopsaka trahvi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chad Ochocinco
Chad Ochocinco Foto: SCANPIX

Ameerika jalgpalliliiga NFL määras Cincinnati Bengalsi mängijale Chad Ochocincole kopsaka rahatrahvi, kuna ta rikkus eelmisel nädalal sõpruskohtumises Philadelphia Eagles’iga korraga kaht reeglit – esiteks kasutas ta mängu ajal elektroonikaseadet, teiseks tegi ta mängu ajal postitusi oma Twitteri kontole.

NFLi reeglite kohaselt on kindlaksmääratud periood, mil mängijatel on keelatud suhtlusportaalide külastamine ning see periood algab 90 minutit enne mängu ja lõpeb siis, kui mängijad on pärast kohtumist meediaga suhtlemise lõpetanud, vahendab AP.

Ochocinco tegi aga keelatud perioodi jooksul Twitterisse kaks postitust. Nimelt algas reedel peetud mäng kohaliku aja järgi kell 20.07, tema postituste kellaajad olid 18.50 ja 21.53.

Selle eest määras NFL Ochocincole rahatrahvi 25 000 dollarit ehk üle 300 000 Eesti krooni.

Kirgliku Twitteri kasutajana tuntud Ochocinco andis mikroblogikeskkonnas ka oma fännidele teada, et sai trahvi.

«Liiga määras mulle üsna kopsaka rahatrahvi selle eest, et ma Twitterit kasutasin. Esimest korda ei toonud mulle Twitter raha sisse, vaid hoopis tühjendas mu rahakotti,» kirjutas ta.

Natukese aja pärast tegi Ochocinco uue sissekande: «Kallis NFL, vabandan, et kirjutasin mängu ajal Twitterisse, aga te võtsite mult just kahe kuu Bugatti liisingumakse ära, luban, et ma enam nii ei tee.»

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles