Selgusid Eurobesti esimesed žürii presidendid

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eurobest toimub detsembris Hamburgis
Eurobest toimub detsembris Hamburgis Foto: Eurobest

Eile kuulutati välja reklaamifestivali Eurobest kolm esimest žürii presidenti, kelleks said Fernando Vega Olmos, James Hilton ja Jean-Pierre Beaudoin.

Tänavu jagatakse detsembris Hamburgis toimuval Eurobest reklaamifestivalil auhindu 23 korda.

Fernando Vega Olmos on JWT Continental Euroopa ja Ladina-Ameerika esimees ning tema juhtida jäävad TV/Cinema, Print, Outdoor ja Radio žürii. Varasemalt on mees kolmel korral olnud Cannes’i reklaamifestivali žüriis, sealhulgas 2006. aastal juhtis ta Outdoor kategooria žürii tööd.

Fernando Vega Olmos tõdes, et tema jaoks on äärmiselt põnev juhtida Eurobestil nimetatud kategooriate žüriid. «Euroopa on arvatavasti antud kategooriate osas teinud ka parimaid töid. Loodetavasti leiame me sealt ka värskeid ideid, mis inspireerivad inimesi üle maailma,» lausus ta.

Interactive ja Mobile kategooria žürii presidendiks valiti varasemalt mitmeid auhindu võitnud James Hilton, kes on AKQA kaasasutaja ja loovjuht.

AKQA on maailma suurim iseseisev agentuur, millel on kontorid Londonis, Amsterdamis, New Yorgis, San Fransiscos, Shanghais ja Berliinis.

Hilton on varasemalt pärjatud ja Cyber Lions grand prix’  tiitliga ning 2010. aastal nimetati mees ka Creativity Magazine’i poolt maailma ühe 50 mõjuvõimsama loovinimese hulka.

Jean-Pierre Beaudoin, kes juhib agentuuri Groupe i&e nimetati PR kategooria žürii presidendiks.

Beaudoin on aastate jooskul olnud konsultandiks sellistele ettevõtetega nagu IBM, EADS, Essilor, Procter & Gamble, PricewaterhouseCoopers and Pfizer.

Lisaks sellele annab mees loenguid ka Paris Sorbonne University School for Communication’is (Celsa). Sel aastal oli ta žürii liige ka Cannes Lions’i PR kategoorias.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles