NO99 majas alustab pidudesari «Disco Tallinn»

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pidu. Pilt on illustratiivne.
Pidu. Pilt on illustratiivne. Foto: SCANPIX

NO99 majas tuleb sel laupäeval disko. Selle kõige õigemas tähenduses.

Disko on väga lai mõiste. Kellele tähendab see eelkõige muusikastiili, kellele klassiõhtut, kellele lihtsalt pidu. Sel laupäeval, 20. detsembril teatris NO99 toimuv uus pidudesari «Disco Tallinn» taaselustab selle õige disco. Millist mängiti kunagi maailma kuulsaimates klubides «Studio 54» ja «Paradise Garage». Lisab sellele siis pisut maitsekat poppi, veidike soul´i ja tänapäeval masse liigutavat nu disco´t. Donna Summer, Chaka Khan, Earth, Wind & Fire, Joey Negro, Michael Jackson, Chic, Nora En Pure, Drop Out Orchestra on vaid üksikud komponendid Disco Tallinn kirjus menüüs.

Spetsiaalse disco-ajastu live etteastega astuvad üles James Werts ja Ivo Lille. Plaadimängijate taga pakuvad enda nägemuse vanast disco´st ja tänapäeva nu disco´st menusarja Grind resident-DJ Kaarel Sein, kõikjal maailmas esinev Widenski ning meie oma kroonimata disco kuningas Tom Lilienthal.

NO99 saal saab selleks õhtuks ainulaadse näo - minimalistlik ja hämar disco-ajastust inspireeritud valguspark toetamas väga puhta kvaliteediga helisüsteemi. Kes soovib end erilisemalt tunda, saab broneerida mugavamaks olemiseks ka laudu aadressil kohvik@no99.ee või telefonil 6 605 051.

Uksed avatakse kell 22. Piletid on eelmüügis Piletimaailma müügipunktides, www.piletimaailm.com ja Teater No99 kassas hinnaga 5 eurot. Kohapeal on pileti hinnaks 8 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles