«Rahva Tujurikkuja» suur saak - 176 videot!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Rahva tujurikkuja» on ETV eetris 31. detsembri õhtul.
«Rahva tujurikkuja» on ETV eetris 31. detsembri õhtul. Foto: ETV

Novembri keskel välja kuulutatud ETV aastavahetuse saatele «Rahva Tujurikkuja» läkitati tegijate sõnul nii suur hulk videoid, et nende saatesse valimisest kujuneb mahukas ja meeleolukas töö.

Foto: Rene Vilbre

«Sketše laekus kordades enam, kui oodata oskasime! Suur tänu kõikidele! Uskusin, et tuleb 50-60. Täna hommikul laekus keskmiselt üks klipp iga kahe minuti järel,» rääkis ETV meelelahutusaadete toimetuse juht Mart Normet. «Neist, mida oleme jõudnud vaadata, kumab läbi, et on püütud tabada Oti ja Märdi stiili, «Tujurikkuja» naljade ülesehitust ja katsetatud huumori piiridega. Iseasi, kas selle piiri pealt on «alla kukutud» või «üle lati hüpatud,»» kommenteeris Normet.

Saate toimetaja Laura Kõrvitsa sõnul on videotest näha, et valimised on tulemas. «Silma hakkas palju poliitreklaami-teemalisi sketše ja teisigi sotsiaalseid teemasid. Aga mõistagi on ka klassikalisi huumorisketše. Rõõm on näha, et klippide tehnilisele kvaliteedile on rõhku pandud, üldine mulje on väga hea. Kuigi tuleb tunnistada, on ka neid, kes igasugu nõuandeid kõrva taha panemata on eelistanud filmida siiski pikkupidi telefoniga,» rääkis Laura Kõrvits.

Veel on teemade hulgas kooselu, jõuludega seotud tarbimine, jpm. Valik tehakse paari nädala jooksul.

««Rahva Tujurikkuja» on vana-aasta õhtu sketšisaade, nii nagu ka «Tujurikkuja». Ainult et seda ei tee meie teile, vaid teie meile,» selgitas Märt Avandi, üks «Tujurikkuja» autoritest, kui videote konkurss käima läks.

Märt Avandi ja Ott Sepp ei jää tänavusest saatest kõrvale, nagu nad mõni aeg tagasi mõista andsid, kurtes närvesööva ja stressirohke detsembri üle. Saate senised vedajad Avandi ja Sepp võtavad "Rahva tujurikkuja" saates enda kanda kommentaatorite rollid.

«Rahva tujurikkuja» on ETV eetris 31. detsembri õhtul.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles