Michael Jacksoni isiklik koreograaf LaVelle Smith jõudis Tallinnasse

Anu Saagim
, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Michael Jacksoni isiklik koreograaf LaVelle Smith annab 17. detsembril Tallinnas workshopi. Mees jõudis Tallinnasse juba 12. detsembril ja teda oli Tallinna lennujaamas tervitamas ürituse Eesti poolne korraldaja Sten-Erik Jantson.

Foto: Viktor Burkivski

19. detsembril jõuab maailmakuulsa koreograafi kokkupandud autentseim Michael Jaksoni loomingu muusikaline lavastus “The Ultimate Thriller” A Tribute to Michael Jackson Saku Suurhalli lavale.

Foto: Viktor Burkivski

“The Ultimate Thriller” on loodud Michael Jacksoni maailmaturneede Bad ja Dangerous parimatest etteastetest popiidoli kauaaegsete lavapartnerite ja koreograafide poolt, kellest üks on ka aastaid Michael Jacksoni isiklikuks koreograafiks olnud LaVelle Smith.

Esmakordselt Eestis toimub kaks päeva enne kontsertetendust LaVelle Smith’i ja Jacksonit kehastava Fabio Morda workshop. Viimane on üle kümne aasta esinenud Jacksoni lavateisikuna üle terve maailma.

Foto: Viktor Burkivski

LaVelle Smith on maailma üks hinnatuimaid tantsuseadjaid, kes on koostööd teinud The Rolling Stonesi, Janet Jacksoni, Beyonce ja paljude teiste suurnimedega. Smithi karjäär algas Michael Jacksoni tiimis algselt tantsijana, hiljem juba tema isikliku koreograafina. Smith tegi Jacksoniga koostööd lausa kolmel tema maailmaturneel, kus ta oli peakoreograaf. Ta on võitnud mitmeid suuri auhindu,  viiel korral parima koreograafia kategoorias MTV Music Awardsi auhinnagalal, samuti on ta autasustatud Emmy-ga.

Vaata kuulsat LaVelle Smithi MTV poolt parima koreograafiaga autasustatud muusikavideot!

Foto: Viktor Burkivski

Eksklusiivne workshop leiab aset CatHouse kontserthallis 17. detsembril algusega kell 18:00 ja kestab poolteist tundi. Osavõtjate arv on rangelt limiteeritud 100-le inimesele. Workshopi maksumus on 45 eurot ja sellele saab eelregisteeruda ning tasuda mariel@cathouse.ee või +372 5332 8707.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles