Pildid: Prints William ja ta abikaasa on ameeriklaste jaoks superstaarid

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Briti prints William ja ta abikaasa, Cambridge´i hertsoginna Catherine saabsid eile USAsse New Yorki kolm päeva kestvale visiidile.

Briti kuningliku pere liikmed on ameeriklaste seas väga populaarsed, olles superstaari staatuses, edastab Yahoo News.

USA ajakirjandus edastas, et lapseootel hertsoginna näeb väga kaunis välja.

Kuninglik paar ööbib New Yorgi luksushotellis Carlyle. Hotelli esindaja Giovanni Beretta sõnul on neile auks majutada prints Williamit ja ta naist.

Carlyle`i hotelli eelistas 1990. aastatel New Yorgis ööbimispaigana ka prints Williami ema, printsess Diana. Selles hotellis on ööbinud näiteks ka laulja Michael Jackson,  firma Apple asutaja Steve Jobs, USA president John Kennedy ja näitlejanna Marilyn Monroe.

Lisaks newyorklastele oli kuningliku paari tulnud vaatama ka teiste linnade ja osariikide elanikud.

«Kui prints Charles ja printsess Diana olid New Yorgis, siis läksin neid vaatama. Tahtsin näha ka prints Williamit ja hertsoginna Catherine´i. Need noored on lihtsad ja kenad ning on tavakodanikele rohkem lähemal kui varasemad Briti kuningakoja liikmed,» sõnas üks ameeriklanna.

Prints Williamit ja ta naist olid New Yorgi Kennedy lennujaamas vastu võtmas Briti suursaadik USAs Peter Westmacott ning veel mitmed diplomaadid.

William ja Catherine külastavad New Yorgis mitmeid vaatamisväärsusi, kaasa arvatud 11. septembri terrorirünnakutes hukkunute mälestusmemoriaali. Samuti vaatavad nad korvpallimatši Brookyn Nets ja Cleveland Cavaliers meeskondade vahel.

Täna on prints Williamil Valges majas kohtumine USA presidendi Barack Obamaga. Hertsoginna Catherine külastab aga New Yorgi lastekaitseasutusi koos linnapea abikaasa Chirlaine McCrayga.

Williami ja Catherine`iga kohtuvad ka USA eksvälisminister Hillary Clinton ja tema tütar Chelsea Clinton. Teemaks on looduskaitse.

Briti kuningliku paari auks antaval pidulikul õhtusöögil osalevad mitmed kuulsad poliitikud ja kultuuritegelased, kaasa arvatud Hollywoodi staar Tom Hanks ja ooperilaulja Renee Fleming.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles