Vaata pilte: Bastion näitas glamuurseid peoriideid

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti kauaaegseim naiste moemärk Bastion esitles neljapäeva õhtul uuenenud poekeskkonda ning algavaks peohooajaks sobivaid kleite ja aksessuaare Ülemiste keskuse Bastioni kaupluses.

27-aastase ajalooga moebränd kuulub alates 2012. aastast Baltika Gruppi ning on Baltikumi suurima moeettevõtte hoole all läbi teinud tõsise ilukuuri – uuenenud on nii brändi tunnusmärk, kui ka poekujundus.

4. detsembril tutvustati meediale, koostööpartneritele ja klientidele Ülemiste keskuse Bastioni kauplust, mis on esimene uue ilmega Bastioni interjöör Eestis. «Bastioni kaubamärk on alati väärtustanud elurõõmu, ilu ja naiselikkust ning meil on olnud hea meel töötada koos maailmatasemel partneritega, et anda kaunile sisule ka vääriline toetav keskkond – helge ja hubane buduaar, kuhu tulles naine saab unustada kõik oma argimured, olla kaunis ja nautida ilu enda ümber,» sõnas Baltika Brändingu ja jaekontseptsioonide arendusdirektor Maire Milder.

Peohooaja teemaline moe-show esitles pikki elegantseid kleite ja seelikuid, ning pidulikke komplekte, kus talvise öötaeva sädelus vaheldus kullasäraga. Otse külaliste silme all andsid disainerid rõivastele viimase lihvi säravate aksessuaaride lisamisega. Bastioni disainerid Triinu Jõhve ja Monika Randloo andsid peohooajaks valmistujatele ka õhtu jooksul kohapeal stiilinõu ning aitasid ideaalselt sobituvad peokomplektid kokku panna. Vaata pilte!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles