2014. aasta ilutrendid, mis võiks vajuda unustuse hõlma

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kesha.
Kesha. Foto: Jordan Strauss/AP

Iga naine peaks riietuma ja meikima end täpselt nii, nagu talle meeldib. Ometi leiame aasta lõpus tagasi vaadates nii mõnegi moe- ja ilutrendi, mida ei tahaks endaga uude aastasse kaasa võtta. 

Glamour pani kirja 2014. aasta ilutrendid, mille võiks pigem unustada.

10. Vikerkaarevärvi juuksed

Väga tore, et brünett, blond, punane ja must pole enam ainsad juuksevärvid, mida naised armastavad. Viimase paari aasta jooksul oleme kuulsate naiste kiharatel näinud igasuguseid erinevaid värve ja leidub neidki, kes on oma juustele lausa vikerkaare lasknud värvida. Aga praeguseks oleme jõudnud punkti, kus igat juuksetooni on enam kui korra proovitud, seega võiks värvilised juuksed unustada.

9. Eriskummalised küüned

Pikka aega oma naistele meeldinud lakkida küüsi nii, et viiest küünest üks on kas teist värvi või on sellel kaunistus, mida teistel küüntel pole. Ent uuel aastal on tunduvalt trendikam värvida oma küüned kõik ühesuguseks.

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Foto: ERIC GAILLARD/REUTERS

8. Oranž huulepulk

Oranžid huuled on kahtlemata omamoodi seksikad ja värskendavad, aga 2014. aastal oleme oranže huuli juba punasel vaibal ja moelavadel nii palju näinud, et need on muutunud igavaks. Ilueksperdid ennustavad, et järgmine populaarne huulepulgatoon võib olla lilla.

Emma Stone. Foto: SIPA
Emma Stone. Foto: SIPA Foto: COLLET GUILLAUME/SIPA/COLLET GUILLAUME/SIPA

7. Heledaks värvitud kulmud

2014. aastal on paljud kuulsused ja modellid oma kulmud «ära kaotanud». Kui modellid Marc Jacobsi moe-show'l heledate kulmudega lavale astusid, mõjus see paljudele üllatavalt ning leidus suur hulk neid, kes veidra trendi kiirelt omaks võtsid. Aga praeguseks on see trend juba oma aja ära elanud ja 2015. aastasse ei tasuks seda kaasa võtta.

Kendall Jenner. Foto: AP
Kendall Jenner. Foto: AP Foto: Kathy Willens/AP

6. Ombré soeng

Ärge saage valesti aru, naised ei pea hakkama oma juuksejuuri iga kuu värvima, et trendikad välja näha. Ombré-stiilis soeng on väga seksikas, aga kuna see on juba suhteliselt pikka aega meid hullutanud, võiks veidike järsu ombré vahetada sombré vastu. Sombré soeng on samuti selline, kus juured ja juukseotsad pole ühte värvi, kuid nende kontrast pole niivõrd suur kui ombré puhul.

Vanessa Hudgens. Foto: AP
Vanessa Hudgens. Foto: AP Foto: Brian Dowling/AP

5. Tugev kontuurimine

Tänu kuulsustele oleme tuttavad ka sellise fenomeniga nagu näo kontuurimine. Esimesena tuli selle trendiga lagedale ilmselt Kim Kardashian ja kahtlemata on tegemist maagilise meiginipiga. Tõde on aga see, et pole oluline, kui mitut Youtube'i videot me vaatame, et õppida õigesti kontuurima, pole kellelgi nii palju aega, et seda regulaarselt teha. Muudame põski jumekamaks jumestuskreemi abil ja saamegi kiirelt kodust välja astuda.

Kuvatõmmis
Kuvatõmmis Foto: Kuvatõmmis/Youtube

4. Erineva pikkusega juuksed

Pikka aega oli trendikas ajada alumised juuksed maha ja katta need soovi korral pealmiste, pikemate kiharatega. Ka see trend on oma aja ära elanud. Nüüd on paras aeg, et mõni juuksur mõtleks välja uue trendika soengu, mida kuulsad naised võiksid aidata massideni viia.

Tilda Swinton. Foto: ITAR-STASS
Tilda Swinton. Foto: ITAR-STASS Foto: Mikhail Metzel/ITAR-TASS

3. Valge silmapliiats

Valge või heleda silmapliiatsi kasutamine võib muuta silmad säravamaks ja suuremaks, aga valge silmapliiats ei näe lähedalt vaadates sugugi niivõrd kena välja. Kui tead, et võid sattuda suures plaanis tele- või fotokaamera ette, jäta valge silmapliiats kasutamata.

Scarlett Johansson. Foto: Reuters
Scarlett Johansson. Foto: Reuters Foto: PAUL HACKETT/REUTERS

2. Pikad ja teravad küüned

Pikad, mandlikujulised küüned on naiselikud, aga mõned naised kasvatavad oma küüned nii pikaks, et need ei näe enam kaunid välja. Pigem meenutavad sellised küüned mõne looma või linnu küüniseid. Kindlasti torkavad need küüned silma, kuid see pole enam parim küünetrend, mida järgida.

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Foto: SCANPIX

1. Juuksepikendused

On täiesti arusaadav, et vahel tahavad ka lühikeste juustega naised kanda pikki juukseid, kuna need on naiselikumad ja seksikamad. Aga mõned kuulsused on juuksepikendusi kandnud juba aastaid ning võiksid vahelduseks olla rahul oma päris juustega. Milleks kanda pidevalt kaasas võõraid kiharaid? Su oma juuksed on neist ilusamad!

Lauren Conrad. Foto:
Lauren Conrad. Foto: Foto: Mavrixonline

Head lugejad, kas lisaksite omalt poolt sellesse nimekirja veel mõne trendi, mille võiks unustada?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles