Mel B avameelne paljastus: olin neli aastat suhtes naisega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mel B
Mel B Foto: SCANPIX

Endine vürtsitüdruk Mel B avalikustas, et ta oli neli aastat suhtes naisega.

39-aastane staar rääkis avameelses intervjuus ajalehele Guardian, et ta oli suhtes Christa Parkeriga, kahe lapse emaga, keda ta kohtas oma tütre Phoenixi koolis Los Angeleses. See kõik toimus enne seda, kui ta 2007. aastal oma praegust abikaasat Stephen Belafontet kohtas.

«Mul oli nelja aasta pikkune suhe naisega. Kuid nüüdseks olen seitse aastat olnud abielus peenisega; võrratu mehega,» ütles Mel B. «Teate küll, mida ma mõtlen. Ma pole kunagi tagasihoidlikkuse või reserveeritusega hiilanud. Kui tahtsin midagi proovida, tegin seda. Mul oli tüdruksõber. Ja mis siis?»

Aasta tagasi levisid kõlakad, et Mel B hiilis koos Playboy jänku Luann Leega salaja invatualetti armatsema. Selle väite lükkas Mel B nüüd ümber.

Ta eitas ka väiteid, et tal on Belafontega avatud suhe: «Ei, oleme abikaasaga väga lähedased ja ühtsed. Kuid mina olen tihtipeale just see, kes teisi naisi kiidab ja mehele ütleb, et «Jumaluke, vaata vaid ta jalgu!» või «Kas ta ei näe vapustav välja?» Pean naisi väga kauniteks. Hulludeks, kuid kauniteks.»

Mel B tütar Phoenix sündis abielust Jimmy Gulzariga. Tal on ka seitsmeaastane tütar Angel, kelle isa on koomik Eddie Murphy. Mel B ja Belafonte tütar Madison on kolmeaastane.

Melanie Brown ja tema abikaasa Stephen Belafonte
Melanie Brown ja tema abikaasa Stephen Belafonte Foto: SCANPIX
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles