Iiris Vesik igatseb Eestit: ei suuda ära oodata, millal saan koju väikeseks puhkuseks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Iiris Vesik uues muusikavideos «Tigerhead»
Iiris Vesik uues muusikavideos «Tigerhead» Foto: Kaader videost / Youtube.com

Londonis elav eesti lauljanna Iiris Vesik kirjutab oma blogis, et igatseb Eestit, oma pere, bändi, sõpru, väikeseid Eesti tänavaid ning Tallinna tasuta transporti.

«Ma olen siin Londnis õppinud ja olnud vaene (nagu tudengid ikka), teinud uut muusikat ja olnud õnnelik vahelduva pilvisusega (nagu inimesed ikka),» kirjutab lauljatar Iiris oma blogis, et ei suuda ära oodata, millal saab tagasi koju väikeseks puhkuseks.

Inimesed teevad Iirise sõnul Londonis tohutult tööd: «London on täis mõtlemist, sebimist ja muresid ning seda annab tunda,» ning lisab, et iga puhanud tund tundub seal raiskamisena.

«Võib-olla juua veits veini, hullata lumes ja hädaldada harjumuspäraselt külma üle ning siis veel veidike hullata lumes,» kirjeldab lauljatar Eestit kui mõnusat kodukookonit.

Muide, Iiris tuleb Eestisse detsembris, et rõõmustada Siiri Sisaskiga kuulajaid ühiste kontsertidega Tallinnas ja Tartus. Kontsertide toimumiskohtadeks on 16. detsembril Vaba Lava Tallinnas ning 17. detsembril. Kontsertidel esitavad artistid Iirise bändi saatel nii teineteise lugusid kui ka omaloomingut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles