Tudengid loovad uut, humoorikat lauamängu «Seltsimees Puu Eestit vallutamas»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauamäng «Seltsimees Puu Eestit vallutamas»
Lauamäng «Seltsimees Puu Eestit vallutamas» Foto: Ekraanitõmmis

Hooandja keskkonnas otsivad toetust kolm tudengit, Argo, Madis ja Taavi, kes üritavad valmis saada uut poliitilise huumoriga täidetud lauamängu «Seltsimees Puu Eestit vallutamas».

Mängu süžee saab alguse sellest, et Eestisse on tunginud müstiline isik, seltsimees Puu, kes on äkkrünnakuga vallutanud peaaegu kogu riigi. Viimase vaba kantsina hoiavad saarlased enda käes Kuressaare linna. Mängijate eesmärgiks on omavahel võistelda ja välja selgitada, kes saab kõige esimesena kogu Eesti vabastatud ning sm Puu Eestist välja löödud.

Foto: hooandja.ee

Eesmärgi täitmiseks on igal mängijal kasutada täring (väärtustega 1 kuni 3) ja boonuskaardid (kokku 165 tk). Boonuskaardid, mis kajastavad lõbusa nurga alt maailmas toimuvat, peaksid pakkuma äratundmisrõõmu  ja panema muigama  igas eas mängijaid. Boonuskaardid võivad anda, kuid ka võtta mängijatele vajalikke lisapunkte. 

Foto: hooandja.ee

Vaata ka mängu tutvustavat videot.

Hooandja.ee projekt - Seltsimees Puu Eestit vallutamas from Hooandja Ee on Vimeo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles