Evelin Ilves esitles heatujuliselt leivaraamatut, aga jättis ajakirjanikud pika ninaga

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Teisipäeval, 25. novembril esitles presidendiproua Evelin Ilves sõpradele ja ajakirjanikele Vaba Lava teatris oma ilusat ja värsket leivaraamatut «Leib. Ilo & Vägi».

Raamatu «Leib. Ilo & Vägi» esiltlusel sai nautida mõnusat leivalõhna, kui Evelin Ilves võttis ahjust värske Kihnu leiva ning valmistas koos lauljanna Siiri Sisaskiga karaskit.

Foto: Sander Ilvest

Mõningaid leibu 18st kokaraamatus olevatest sai kohapeal ka maitsta, teiste seas Ärma talu leiba, speltaleiba ja imemaitsvat shokolaadileiba.

Foto: Sander Ilvest

Ei puudunud kokandusjuttude vahel ka noorte neidude folkmuusikapalad. Seintel sai imetleda raamatus ilmunud fotosid.

Rõõmsatujulisel, kuid ilmselt hommikusest intervjuust ETV otse-eetris natukene hellal Evelin Ilvesel ei olnud esitlusel tuju lisaks intervjuusid anda. Õnneks võttis ta siiski lahkelt vastu kõigi külaliste soojad õnnitlused ja vestles meeleldi lähemalt leivast ja raamatust. Soovijad said kaante vahele ka värske autogrammi.

Foto: Sander Ilvest

Kohale tuli peale ajakirjanike ja fotograafide ka ohtralt tuntud inimesi. Teiste seas jagasid kallistusi ja õnnitlusi peaministri elukaaslane Luisa Värk tütrega, helilooja Arvo Pärt, Beatrice elukaaslase Ed Labetski ja kahe tütrega ning stilist Karolin Kuusik. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles