Narva linnuses tuleb suvelaat

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Narva suvelaat 2009.
Narva suvelaat 2009. Foto: Narva kutseõppekeskus

Narva kutseõppekekeskus (Narva KÕK) koostöös Narva linna ja Narva muuseumiga korraldab üheksandat korda traditsioonilist Narva suvelaata.


“Meie laat on aastatega saanud Narva suveürituste väärikaks osaks, mille abil oleme tutvustanud oma kooli nii narvakatele kui linna külalistele,” ütles Narva kutseõppekeskuse direktor Margus Ojaots.

Narva KÕK, kes algaval sügisel tähistab 10. sünnipäeva, tutvustab laadal oma tegevusi nii läbi õpilaste esinemiste, kui ka andes paljudele õpilastele võimaluse laada ettevalmistustes ja läbiviimises osaleda.

Kooli sünnipäevaürituste raames saab Narva linnuses näha Narva KÕK-i õpilaste tehtud mängufilmi "Legend Narva neiust", mida näidatakse päeva jooksul kindluse Rüütli saalis.

Viiendat aastat toimub Eesti Barbecue Assotsiatsiooni eestvedamisel võistlus kokanduserialade õpilastele erinevatest Eesti ametikoolidest, seekord siis “Barbecue Junior 2010“.

2009. aasta võistluse võitis Rakvere ametikooli võistkond.

Terve päeva kestab ka meelelahutusprogramm – toimuvad mitmesugused mängud, jõukatsumised, loosimised igal täistunnil jne. Päevajuhiks on Samuel Golomb.

“Viimasel, 2009. aasta Narva suvelaadal, oli rekordarv kauplejaid – 150 Eesti, Läti, Leedu ja Venemaa käsitöömeistrit, aednikku, talunikku,” ütles Narva kutseõppekeskuse arendusosakonna peaspetsialist Ander Sile. “Ootame ka sel aastal arvukat osavõttu,” lisas Sile.

Narva suvelaat toimub laupäeval, 21. augustil 9-17 Narva linnuse sisehoovis.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles