Kümnesse! Lauri Liiv tabas täiuslikult ära Georg Otsa legendaarse tämbri

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Su nägu kõlab tuttavalt» kaheksas saade, Lauri Liiv
«Su nägu kõlab tuttavalt» kaheksas saade, Lauri Liiv Foto: TV3

«Su nägu kõlab tuttavalt» kaheksandas saates kehastas Lauri Liiv Georg Otsa ja laulis lugu «Pali Raci laul».

Andrus Vaarik: Ma ei oska võrdlust tuua... Sa oleksid nagu siiamaani mänginud Ardi Liivest ja Egon Rannetit, aga nüüd tegid ära Hamleti. Georg Ots on geenius, ta on fenomen. Ma tean, kui raske oli kõiki tema nüansse tabada. Ma tean, millist tööd sa tegid. Ma ei tea... Sa võid surra nüüd. Aitäh!

Olav Osolin: Ma äkki tabasin end kummalisest situatsioonist. Õudselt kurb laul ja sealjuures teades, kuidas Ots seda 1975. aasta jaanuaris, et see oli tema viimane salvestus. Ja siis ma äkki naeran! Ma naersin sellepärast, et ma vaatan ja vaatan ja olen nii õnnelik, et see sul nii hästi õnnestub. Ja üha paremini. See tegi mind õudselt rõõmsaks. Georg Ots on selline laulja, et isegi kui sa tema repertuaari ei tunne, siis kui ta raadiost laulab, siis tunned ta ära. Tal on väga kindel tämber ja sa tabasid selle ära.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles