Seitse asja, mis tekitavad ebakindlust nii naistes kui meestes

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Su kallim ja meessoost tuttavad ei pruugi oma tundeid küll alati paljastada, kuid paljud asjad, mis tekitavad ebakindlust naistest, tekitavad negatiivseid tundeid ka meestes. Naised pole sugugi ainsad, kes muretsevad sellepärast, mida teised neist arvavad.

Ka mehed tunnevad ebakindlust, kuid nad ei näita seda tavaliselt välja. Allwomenstalk pani kirja seitse asja, mis tekitavad ebakindlust nii naistes kui meestes.

  • Juuksed

Naised tunnevad pidevalt muret oma soengu pärast. Kuigi mehed ei pruugi hoolida, kas nende juuksed on parajasti kammitud või mitte, tekitab neile muremõtteid see, et ühel päeval võivad juuksed välja langeda. Mehed kaotavad juuksed naistest varem, seega su kallim võib tunda ebakindlust oma taanduva juuksepiiri pärast. Seetõttu ei tasuks teda norida, kui ta kannab mütsi või üritab oma hõrenevat soengut varjata. Juuksed on üks põhilisi asju, mis muudab mehi ebakindlaks, ära nori neid selle pärast.

  • Kehakaal

Sotsiaalselt aktsepteeritakse rohkem seda, et mees on ülekaaluline, mitte naine. Sellest hoolimata tahavad mehed olla heas vormis. Kui kallim näeb, et sa imetled mõne trimmis kuulsuse fotot, hakkab ka tema igatsema musklis käsi ja tugevaid kõhulihaseid. Mees tahab sinu nimel hea välja näha, täpselt nagu sina tahad tema jaoks olla ilus.

  • Üldine välimus

Kui sul tekib vistrik, siis kasutad peitepulka. Kui sulle ei meeldi see, et su silmad on väikesed, kasutad meiki ja muudad silmad näiliselt suuremaks. Mehed ei saa seda aga teha. Suurem osa meestest ei ole nõus kasutama meiki, seega kui mehele oma välimuse juures midagi ei meeldi, ei saa ta seda nii kergesti parandada.

  • Näokarvad

Naised muretsevad oma jalgadel ja kätel kasvavate karvade pärast, kuid mehed tunnevad muret oma näokarvade pärast. Näokarvade puhul on meestel mitme variandi vahel valida ja nad tahavad olla kindlad, et teevad õige valiku. Mehe jaoks pole sugugi lihtne otsustada, kas ajada kõik karvad maha, kasvatada habet või piirduda vaid vuntsidega.

  • Pikkus

Enamik mehi soovib olla naistest pikemad. Kui mees on lühike, ei saa ta selles osas suurt midagi ette võtta, välja arvatud kanda keskmisest kõrgemaid kingi. Ent üldiselt peavad mehed oma pikkusega leppima. Muidugi pole selles midagi halba, kui naine on mehest pikem, aga mehe sõbrad võivad teda selle pärast veidi tögada.

  • Intelligentsus

Iga inimene tahab tunda end targana. Kui oled sattunud vestlusse, millest sa suurt midagi aru ei saa, muutud ilmselt ebakindlaks ja hakkad endas kahtlema. Keegi meist ei taha tunda end rumalana, seega ära viska oma mehe üle nalja, kui ta unustab mõne poliitiku nime või talle ei meenu mõni ajalooline fakt.

  • Raha

Üldiselt maksavad kohtingute eest mehed. Kui mehel pole piisavalt raha, et naisele õhtusöök välja teha, tunneb mees ebakindlust. Ta tahab tunda, et suudab sinu eest hoolitseda, ka siis, kui oled talle kinnitanud, et saad ise hakkama. Kui rahast rääkidest muutub mees mõtlikuks ja murelikuks, on põhjuseks ilmselt see, et ta tahaks pakkuda sulle enamat, kui ta hetkel on suuteline.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles