Töömurdja lõpuheitluses on esireas postiljon ja parvemees

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Matti Kask
Matti Kask Foto: TV3

Esmaspäeval kuulutavad TV3 «Seitsmesed uudised» välja selle suve töömurdja. Tänase seisuga on lõpuhääletuses esile kerkinud kaks tegijat - Inge Eit ning Matti Kask.

 

Läbi kolme kuu kestnud «Murrame tööd!» tõi TV3 uudistesaate vahendusel vaatajateni pea igal õhtul lugusid inimestest, kes ka suveajal innukalt tööd murdsid.

Vaatajatele meeldinud narkokoera, tantsutreeneri, toruummistuste likvideerija, koerte taltsutaja ja paadilaenutaja kõrval oli palju teisigi tublisid ametimehi, kelle seast tänaseks on esile kerkinud kaks– parvemees Matti ja postiljon Inge.

Inge Eit töötab postiljonina ja teeb rasket tööd vaatamata puuduvale käele. Matti Kask on Eesti ainus parvemees, kes töötab praktiliselt iga päev varavalgest hilisõhtuni ja iga ilmaga.

Seitsmeste uudiste juhi Märt Treieri sõnul on üllatav, et ka pärast kolme suve leidub ikka veel uusi põnevaid ameteid ning nende karismaatilisi pidajaid.

«Lisaväärtusena annab vaatajahääletus meile huvitava võimaluse näha, milline inimtüüp on eestlastele sümpaatseim,» märkis Treier.

Esmaspäevases uudistesaates selguvale võitjale kuulub austav tiitel, sümboolne kellu ning kolmepäevane puhkusepakett Viimsi SPA-s.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles