Pildid ja video: Luisa Värk raputas naba nagu Shakira

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Su nägu kõlab tuttavalt» viies saade, Luisa Värk
«Su nägu kõlab tuttavalt» viies saade, Luisa Värk Foto: TV3

«Su nägu kõlab tuttavalt» viiendas saates esitas Luisa Värk Shakira megahitti «Waka, Waka».

Tanja Mihhailova: Mul oli kahju, et sa ei saanud teha seda tämbrit, mida ma proovis natuke kuulsin. Ma kuulsin väga praegu Luisat praegu. Shakira olek laval on alati üliõnnelik, ta alati naeratab kõrvust kõrvuni. Natuke oli näha, et võttis võhmale ja oli natuke raske laulda ja tantsida. Sellepärast läks tämber väga Luisaks.

Villu Tamme: Mina ei saa Tanjast aru, et ta nõuab nii palju. Mina ei saa üldse aru, kuidas on võimalik nii vähese ajaga nii palju ära õppida. See oli minu arust täielik eneseületus. Ei olnud väga sarnane, kuigi ma ei olnud enne kuulnud. 

Andrus Vaarik: Ma ootasin, et saatus annaks sulle sellise numbri, kus sa saaksid möllata. Ja sa möllasid ihu ja hingega! No ei olnud hääl täpselt Shakira, aga mul on sinu pärast hea meel.

Olav Osolin: Minu meelest sebib ka sellise Cranberriese häälega Shakira täitsa kobeda jalgpalluri ära. See oli reibas number, aga võibolla tõesti see tantsuvärk ei olnud nii orgaaniline, vaid oli näha, et seda oli õpitud. 

Vaata Luisa etteastet TV3 videost:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles