Video: Lauri Liiv näitas, mis on hea paroodia, ja võitis saate

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Su nägu kõlab tuttavalt» viies saade, Lauri Liiv
«Su nägu kõlab tuttavalt» viies saade, Lauri Liiv Foto: TV3

«Su nägu kõlab tuttavalt» viiendas saates esitas Lauri Liiv Johansonide laulu «Lahtilükkamine».

Villu Tamme: See oli tõeline paroodia. Mitte see, et tehakse järgi, nii hästi kui suudetakse, vaid oli lisatud liialdatud  maneere. See vääris paroodia ausat nime rohkem kui eelmised, mis olid võibolla liiga hästi tehtud. See oli mõnusalt  kehvasti tehtud. Nautisin.

Andrus Vaarik: Ma ei ole Villuga mitte üks raas nõus, see oli just väga täpselt tehtud. Ma tunnen Jaak Johansoni aastast  1978 ja kui sa sealt liftist tulid, siis juba see kõnnak... Kui ma Marjule hoidsin pöialt, et ta hääl vastu peaks, siis sulle hoidsin pöialt, et sa oma väliseid maneere ei kaotaks. See oli väga Jaak Johanson. Sa tegid teda nii täpselt ja autentselt,  et sa ilmselt pidid väga süvenema sellesse maailma, milles Jaak Johanson elab. See oli sulle inimesena kindlasti väga  hariv. Sa tegid seda nii tõsiselt, et siin tekkis mingi teine kvaliteet. 

Olav Osolin: Sa olid ka hääleliselt väga täpne. Kõik need maneerid olid muidugi hiilgavalt omandatud - see suu natuke  lahti, silmad kinni... Natuke seal, kus sa jutustama hakkasid, läksid kiireks, kuna saateaeg pressib peale. Kui oleksid  õige Johanson olnud, oleksime seda kuulanud siin rahulikult 15 minutit ja vahepeal veel mõttepause pidanud. 

Viienda näosaate võitis Lauri Liiv, kes annetas võidetud 1000 eurot MTÜ Kiusamisvaba Koolile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles