Snoop Doggi soovide nimekiri on pea 50 lehekülge pikk

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Snoop Dogg
Snoop Dogg Foto: Promo /JFK Music Team

Juba homme, 30. augustil Tallinna Lauluväljakul toimuva Snoop Doggi kontserdi korraldaja Sten-Erik Jantsoni sõnul on hiphoppari näol tegu ühe nõudlikuma ja põhjalikuma staariga, kellega ta tööalaselt kokku on puutunud.



«Vaid legendaarse James Browni soovide nimekiri küündis Snoopi tasemele,» kinnitab Sten-Erik.

Väikese raamatu paksuses nimekirjas palutakse lava taha peaaegu kõike, alustades arbuusimaitselisest Hubba-Bubba nätsust lõpetades Dom Perignon’i šampanja kastidega. Kusjuures selline kogus kallist jooki on väärt pea viis Eesti keskmist palka.

Lava taha soovitakse ka 6 pudelit räpparite lemmikkonjakit Hennessy, 6 pudelit Gray Goose viina ning 10 kasti Corona, Guinness, Budweiser ja Heineken õlut.

Snoopi ja tema meeskonna puhul on tegemist tõeliste ameeriklastega, kellele ei meeldi eksperimenteerida gourmet roogadega. Toit peab olema täpselt selline, nagu nende kodumaal – rasvane ja krõbe.

Menüüs on põhjalikult kirjeldatud, millist toitu nad lava taha tahavad ja kuidas seda «Ameerika stiilis valmistatud toit» peab valmistama.

Juhuks, kui nad siiski söögiga rahul ei ole, on suurte tähtedega kirjutatud ka nõue - PALUN UURIGE VÄLJA, KUS ASUB LÄHIM MCDONALD’S JA MIS KELLAAEGADEL SEE AVATUD ON!

Sealjuures on Snoop ka range keskkonnasäästja. Kõik soovitud road, mille pikk nimekiri võtab enda alla lausa mitu lehekülge, tuleb serveerida korduvkasutatavates lauanõudes.

Kuna Snoop ja tema meeskond on aru saanud, kui palju prügi tekiks selle aja jooksul kui nad maailmatuuril on, keelavad nad kasutada plastiknõusid.

Isegi salvrätid peavad olema korduvkasutatavad ehk riidest. Snoopi meeskonna tekitatud prügi tuleb ka ära sorteerida, mille tarbeks on lava taha tellitud vastavad prügikastid.

Snoop ei ole põhjalik vaid söögi-joogi nimekirjaga. Ka meelelahutus peab lava taga tasemel olema. Muusikakeskuse kõlarid ja mikseripult peavad olema parimad, mis Eestist leida võib.

Lameekraan televiisor peab olema ühendatud XBOX 360'ga. Kusjuures viimase tähtsust on nad rõhutanud viies kohas ja nimekirja lõpus on tumedalt trükituna veel kord meelde tuletatud, et kuna tuuritamine on kurnav, on XBOX nende jaoks hindamatult oluline.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles