Diana Klas sai valmis oma päris esimese soololaulu «Udumere sees»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Diana Klas sai valmis oma päris esimese soololaulu «Udumere sees»
Diana Klas sai valmis oma päris esimese soololaulu «Udumere sees» Foto: promo

Näitlejatar Diana Klas sai valmis oma päris esimese soololaulu «Udumere sees» ning laul on salvestatud kahes keeles - Eesti ja Prantsuse.

Diana Klas alustas tööd ka oma esimese albumi kallal, millele on plaanis kokku saada tema esimesed 15 laulu.

Lauljatari esinemiskavasse kuuluvad kaunid ja ehedad prantsuse šansoonid, mida rikastavad Diana värsked laulud tulevaselt sooloalbumilt.

Diana kommentaar tema esimesele singlile: «Aastaid on erinevad inimesed mulle peale käinud, et seda teeksin,aga kuna mul absoluutselt puuduvad ambitsioonid ja olen jube enesekriitiline,siis siiani on mul olnud hirm seda teha!»

«Olen kartnud, et keegi nagunii ei kuule ja kuna olen näitleja ja mulle on laulusõnad väga olulised! Samuti on oluline, et laulu meloodia oleks ilus!»

Klas lisas, et armastab šansoone ja romansse ning kartis, et sellised lood ehk hetkel pole enam moes!

Esinesed sai naine aga indu, et rahvale tema laulud vastumeelt polegi ning on hakanud saama kirju, et kõik ootavad plaati.

«Ma ei ütle,et mu hirm oleks kadunud ja mu enesekindlus oleks kasvanud, aga ma olen alustanud ja ei lōpeta enne kui plaat valmis!»

Diana on avanud Facbookis ka oma fännilehe, millega on esimeste päevadega liitunud juba üle 700 inimese.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles