Taavi Immato möllab alaealise kallimaga ööklubides?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taavi Immato
Taavi Immato Foto: ETV

Shanoni solist ja superstaarisaate teise hooaja finalist Taavi Immato on kuulduste kohaselt leidnud õnne 16-aastase Pille-Riinuga, kes lõpetas tänavu alles põhikooli.

Koolitüdrukut, keda Taavi on üritanud kiivalt avalikkuse eest peita, on väidetavalt laulja seltsis korduvalt nähtud ööklubikontsertidel, kirjutas Õhtuleht.

Juuli keskel tunnistas Taavi Kroonikas, et on palavalt armunud ning Õhtulehe allika sõnul on Taavi salapärane kallim 16-aastane Pille-Riin, kes lõpetas äsja Põltsamaa ühisgümnaasiumis põhikooli, Taavi saab paari nädala pärast juba 22.

Allika väitel on noorukest Pille-Riini koos Taaviga nähtud ööklubis Amigo Shanoni ja Smilersi kontsertidel, kuigi Amigo vanusepiirang on 21 eluaastat.

Taavi ei imestanud, et nooruke Pille-Riin jutuks tuli, ent ei tihanud kinnitada, et tal on armulugu just selle tütarlapsega: «See on teema, millest ma üldse rääkida ei taha.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles