Fotod: lauljatar Getter Jaani säras uue soenguga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval, 25. oktoobril toimus Tallinnas Solarise aatriumis kontsert, kus «Koerhaldjas Mia» muusikalistaarid laulsid valiku muusikali laule. Teiste seas säras laval ka uue soenguga laulustaar Getter Jaani.

Lauljatar Getter Jaani säras muusikali tutvustades laval valges kleidis ning esitles fännidele uut soengut - nimelt on lauljatar omale tuka lõiganud!

Foto: Daisy Lappard

«Koerhaldjas Mia» on selle aasta jõulude suurimaid heategevusprojekte. Korraldajate eesmärgiks on pakkuda vähemalt kolmandik kohtadest tasuta vähekindlustatud peredest lastele. Tasuta pileteid jagatakse lasteaeadade ja koolide kaudu. Loodud on tehnilised võimalused, et etendusi saaksid jälgida ka pimedad ja vaegkuuljad.

Foto: Daisy Lappard

Muusikali «Koerhaldjas Mia» etendused toimuvad 2. ja 3. detsembril Tallinnas Nordea kontserdimajas ja 5. detsembril Tartus Vanemuise väikses majas. Pileteid saab soetada Ticketpro kassadest.

Vaata galeriist! Kuidas Getter Jaani uus soeng meeldib?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles